Frokostrundstykker


Helgefrokost med nybakte rundstykker er ikke å forakte. Er du en syv-sover er det bare å sette deigen til kaldheving i kjøleskapet kvelden før – da slipper du unna med bare siste delen av bakeprosessen på morningen.
[LES VIDERE… →]

Onsdag, 23 Januar 2013   3 Kommentarer

Mer-Hvetemel-Enn-Grovmel-Brød


Dette er et brød du kan lage når du har mer hvetemel enn grovmel i skapet. Den lange hevetiden og den lille eltingen gjør det til et litt anderledes brød.
[LES VIDERE… →]

Onsdag, 24 Oktober 2012   Ingen Kommentarer

Rundstykker med bulgur


Rundstykker med bulgur blir saftige og smaksrike. De er nokså grove og smaker til både søtt og salt pålegg. Her ser du dem servert med sesongens hjemmelagde solbær- og stikkelsbærsyltetøy.
[LES VIDERE… →]

Mandag, 13 August 2012   Ingen Kommentarer

Side 1 av 11