Gratinert Chevre med salat
Enkel og smaksrik varm fransk forrett som aldri går av moten. Her i Sissels versjon…..
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 21 Desember 2011 Ingen Kommentarer
Gratinert Chevre
Tirsdag, 20 September 2011 Ingen Kommentarer
Blåskjellsuppe
Hvitvinsdampede blåskjell. Vidunderlig god – her med noen valgmuligheter og variasjoner i tilberedningen.
Mandag, 15 August 2011 1 Kommentar
Krabbe og hummer
Lørdag, 13 August 2011 Ingen Kommentarer
Italienske kjøttboller
Italienske kjøttboller serveres i tomatsaus med stekte grønnsaker til, eller som her – med pasta.
Tirsdag, 12 Juli 2011 2 Kommentarer
Bruschetta m/ansjos og parmesan
Bruschetta kan lages på mange måter. Her er en variant med ansjos og parmesan som settes i ovnen. Enkel som forrett, fingermat, småsnacks, picnic kanskje. Smaksbombe.
Onsdag, 6 Juli 2011 Ingen Kommentarer
Brød – passelig grovt
Brød kan lages grovt, fint og passelig grovt. I dette brødet brukte Superkokken litt av det melet som sto i skapet og lagde et knallgodt brød. Hjembakt brød gjør dagens matpakke ekstra god og særdeles god om du har legger på det pålegget som du liker best. Brød er ypperlig også som tilbehør til en helt vanlig salat.
Mandag, 6 Juni 2011 Ingen Kommentarer
Bruschetta (uttales på italiensk: brosketta)
Er du bare litt sulten på noe godt, eller ikke vet hva du skal servere til forrett – eller ønsker noe å tygge på når du drikker et glass hvitvin på balkongen, eller sitter foran peisen med et glass rødvin; lag noen bruschetta og skjær dem opp i små håndterbare stykker.
[LES VIDERE… →]
Mandag, 23 Mai 2011 2 Kommentarer