Gratinert Chevre med salat


Enkel og smaksrik varm fransk forrett som aldri går av moten. Her i Sissels versjon…..
[LES VIDERE… →]

Onsdag, 21 Desember 2011   Ingen Kommentarer

Gratinert Chevre


Hvilken kveldssnack – eller forrett!

[LES VIDERE… →]

Tirsdag, 20 September 2011   Ingen Kommentarer

Blåskjellsuppe


Hvitvinsdampede blåskjell. Vidunderlig god – her med noen valgmuligheter og variasjoner i tilberedningen.

[LES VIDERE… →]

Mandag, 15 August 2011   1 Kommentar

Krabbe og hummer



Hva er mer sommer enn selvfanget kokt krabbe! Hvordan koke og hvilket tilbehør? Les mer:

[LES VIDERE… →]

Lørdag, 13 August 2011   Ingen Kommentarer

Italienske kjøttboller


Italienske kjøttboller serveres i tomatsaus med stekte grønnsaker til, eller som her – med pasta.

[LES VIDERE… →]

Tirsdag, 12 Juli 2011   2 Kommentarer

Bruschetta m/ansjos og parmesan


Bruschetta kan lages på mange måter. Her er en variant med ansjos og parmesan som settes i ovnen. Enkel som forrett, fingermat, småsnacks, picnic kanskje. Smaksbombe.

[LES VIDERE… →]

Onsdag, 6 Juli 2011   Ingen Kommentarer

Brød – passelig grovt


Brød kan lages grovt, fint og passelig grovt. I dette brødet brukte Superkokken litt av det melet som sto i skapet og lagde et knallgodt brød. Hjembakt brød gjør dagens matpakke ekstra god og særdeles god om du har legger på det pålegget som du liker best. Brød er ypperlig også som tilbehør til en helt vanlig salat.

[LES VIDERE… →]

Mandag, 6 Juni 2011   Ingen Kommentarer

Bruschetta (uttales på italiensk: brosketta)



Er du bare litt sulten på noe godt, eller ikke vet hva du skal servere til forrett – eller ønsker noe å tygge på når du drikker et glass hvitvin på balkongen, eller sitter foran peisen med et glass rødvin; lag noen bruschetta og skjær dem opp i små håndterbare stykker.
[LES VIDERE… →]

Mandag, 23 Mai 2011   2 Kommentarer

Side 2 av 212