Pølser med squash


Squash-stuing kan du servere til mange kjøtt- og fiskeretter, her får du den som akkompagnement til pølser.
[LES VIDERE… →]

onsdag, 16 januar 2013   Ingen Kommentarer

Risotto med asparges


Risotto tar litt tid å lage. Det er slow food, men du verden hvor fornøyd blir man ikke etter et godt risotto-måltid!
[LES VIDERE… →]

tirsdag, 11 desember 2012   Ingen Kommentarer

Kyllingfilet med sitronsaus


Prøv denne italienske klassikeren Kyllingfileter i mild sitronsaus – funker fint året rundt!
[LES VIDERE… →]

fredag, 30 november 2012   Ingen Kommentarer

Helstekt Entrecôte med gurøtter og potetpuré


Hvis det er vanskelig å steke skiver – marinér en hel entrecôte og stek den hel! Lekkert, smakfullt og mørt.
[LES VIDERE… →]

fredag, 16 november 2012   Ingen Kommentarer

Blåskjellsuppe


Her er forslag til den gode fredagsmiddagen når kvoten for Taco er oppfylt! Det er så enkelt, og så smakfullt – både for store og små.

[LES VIDERE… →]

fredag, 25 mai 2012   Ingen Kommentarer

Hjemmelaget buljong


Grønnsakbuljong. Ypperlig til pastasauser, risotto – og andre retter der man normalt bruker kraft eller buljongterninger.

[LES VIDERE… →]

tirsdag, 27 desember 2011   Ingen Kommentarer

Ossobuco – skiver av kalv i tomat og grønnsaker


Opprinnelig fra Milano, Ossobuco betyr rett oversatt ‘ben med hull’. Langsom koking betyr; ingen kniv nødvendig her. Smaksrik og kraftig festmat som nesten gjør seg selv. Som skapt til følge med en Barbera! Jule- og nyttårsmat? Absolutt!

[LES VIDERE… →]

lørdag, 10 desember 2011   Ingen Kommentarer

Muslingsuppe


Denne muslingsuppen er god på smak og veldig enkel å lage!

[LES VIDERE… →]

mandag, 7 november 2011   Ingen Kommentarer

Soppanne med bacon


Sopp-Anne, Soppane  eller Sopp-panne – samme det, prøv denne med ferske kantareller og sprøstekt bacon.

[LES VIDERE… →]

torsdag, 13 oktober 2011   Ingen Kommentarer

Tartar


Tartar – en lettere versjon enn den tradisjonelle

[LES VIDERE… →]

tirsdag, 4 oktober 2011   Ingen Kommentarer

Side 1 av 3123