Potetsalat med oljedressing


Potet kan lages på så mange måter.  Er du lei av kokte poteter (med persille), prøv denne! Dressingen gir potetene en ny smak med sin syrlighet og friskhet. Og forresten; du kan like godt servere dem kalde som varme.

Alt du trenger er:
25 små nypoteter eller halvparten så mange om potetene er store
200 gr bønner
15 soltørkede tomater

Poteter og bønner kokes og deles i passe store biter. Bland disse sammen med soltørkede tomater (som også er delt i mindre biter). Hell over dressingen.

Dressing:
2 dl olivenolje blandes med
½ dl edikk – Balsamiko- eller rødvinseddik og
½ ts dijonsennep og
½ ts sukker og ½ peper

Smaker fortreffelig til grillmat, både kjøtt og fisk!  Smakelig måltid.

Mandag, 23 Mai 2011   Ingen Kommentarer

Minestrone


Denne italienske suppen krever to ting; Mange ferske grønnsaker og lang koketid. Ikke putt alt opp i gryta på en gang, men i rekkefølge etter hverandre som angitt nedenfor. Vask og kutt en grønnsak om gangen og la den surre sakte mens du forbereder neste.
[LES VIDERE… →]

Mandag, 23 Mai 2011   Ingen Kommentarer

Side 1 av 11