Ansjos med sitron


Fingermat for den som er begeistret for ansjos – og den som ikke har smakt det før!
[LES VIDERE… →]

Mandag, 10 September 2012   2 Kommentarer

Rasta-Pasta


Har du ikke noe i kjøleskapet? Joda – let og du finner. Litt oliven, ansjos, en boks tunfisk, kapers, hvitløk – og du er i mål!

[LES VIDERE… →]

Mandag, 12 September 2011   Ingen Kommentarer

Tørkede tomater i olje


Tørkede tomater som du selv legger ned i olje kan anbefales. Hører selvsagt hjemme som forrett (antipasto), og som småspise til velkomstdrinken. Det er jo også en fantastisk oppmerksomhet å ta med seg når man er innbudt til middag.

[LES VIDERE… →]

Onsdag, 13 Juli 2011   Ingen Kommentarer

Orecchiette med broccoli


Broccoli, ansjos og hviløk er fantastisk sammen, og er en klassisk kombinasjon med Orecchiette. Pastaen har sitt navn etter øre = ore, da den har form som små ører.  Opprinnelig stammer den fra Puglia i Sør-Italia. Om smakfullhet og eleganse kan kobles med enkelhet, er det denne pastaretten.

[LES VIDERE… →]

Tirsdag, 28 Juni 2011   3 Kommentarer

Kalveskiver med tunfisksaus – ‘Vitello tonnato’


En fantastisk lett og smakfull forrett, eller hovedrett – alt ettersom. Passer perfekt som sommermat, på en buffét, eller ta frem som en snack. Den tar litt tid å lage – men det er det verdt! [LES VIDERE… →]

Mandag, 20 Juni 2011   Ingen Kommentarer

Side 1 av 11