Stekt ris

For meg er stekt ris litt latmannsmiddag. Ofte lager jeg for mye ris og stort sett alltid blir det restemat-middag, altså stekt ris, dagen derpå. Noen ganger er det godt å bruke kort tid over grytene og likevel få en smakfull og sunn middag.

Ingredienser:

Kokt ris
Skinke eller kylling, alternativt reker
Gulrot
Erter
Purreløk
2 egg
salt og pepper

Fremgangsmåte:

Finn frem woken og gi kjøttet (eller rekene) et par minutters steketid og ta det ut av woken. Det samme gjør du med grønnsakene. Pisk eggene sammen og stek dem lett i woken. Til slutt tilsetter du risen, lar denne bli varm før du har kjøtt og grønnsaker tilbake i woken.

For meg er stekt ris litt latmannsmiddag. Ofte lager jeg for mye ris og stort sett alltid blir det restemat-middag, altså stekt ris, dagen derpå. Noen ganger er det godt å bruke kort tid over grytene og likevel få en smakfull og sunn middag.


Stikkord:
, , , , , , ,


Del med andre:

0 kommentarer

Det er ingen kommentarer til denne enda...

Hvorfor ikke bli den første til å kommentere, ved å fylle ut skjemaet under?

Legg til en kommentar