Stekt kveite med asiatisk saus

Gi kveitemiddagen en piff med en frisk og asiatisk-inspirert saus. Denne sausen passer ypperlig og gir den mektige fisken et smaksmessig løft.

Ingredienser:

kveiteskiver

Til sausen trenger du:
½ dl soyasaus
1 cm finhakket ingefær
2 tørre chili, finhakket
2 kvaster koriander, finhakket
1 ts sesamolje
1 ts fiskesaus
½ ss maizenna, rørt ut i kaldt vann
1 ss riseddik

Tilbehør:
potetpuré
raspede gulrøtter

Fremgangsmåte:

Lag sausen; i en liten kasserolle blander du soyasaus, ingefær, chili og varmer det opp. Tilsett ca ½ dl vann og la det koke opp. Smak til med eddik og tilsett koriander, sesamolje og maizennaen.

Fiskesausen tilsetter du til slutt.

Hold sausen varm mens du steiker kveiteskivene og lager potetmos og gulrøttene.


Stikkord:
, , , , , , , , , ,


Del med andre:

0 kommentarer

Det er ingen kommentarer til denne enda...

Hvorfor ikke bli den første til å kommentere, ved å fylle ut skjemaet under?

Legg til en kommentar