Stekt kveite med asiatisk saus
Gi kveitemiddagen en piff med en frisk og asiatisk-inspirert saus. Denne sausen passer ypperlig og gir den mektige fisken et smaksmessig løft.
Ingredienser:
kveiteskiver
Til sausen trenger du:
½ dl soyasaus
1 cm finhakket ingefær
2 tørre chili, finhakket
2 kvaster koriander, finhakket
1 ts sesamolje
1 ts fiskesaus
½ ss maizenna, rørt ut i kaldt vann
1 ss riseddik
Tilbehør:
potetpuré
raspede gulrøtter
Fremgangsmåte:
Lag sausen; i en liten kasserolle blander du soyasaus, ingefær, chili og varmer det opp. Tilsett ca ½ dl vann og la det koke opp. Smak til med eddik og tilsett koriander, sesamolje og maizennaen.
Fiskesausen tilsetter du til slutt.
Hold sausen varm mens du steiker kveiteskivene og lager potetmos og gulrøttene.
Stikkord:
chili, fiskesaus, gulrot, ingefær, koriander, kveite, maizenna, potet, riseddik, sesamolje, soyasaus
Del med andre:
0 kommentarer
Hvorfor ikke bli den første til å kommentere, ved å fylle ut skjemaet under?
Legg til en kommentar