Squash-stuing
Squash er en allsidig grønnsak. Den kan stekes, grilles eller kokes. Her er den laget nærmest som en stuing – og den passer godt til utrolig mange kjøttretter. I Italia går den under betegnelsen ‘Zucchine trifolate’
Ingredienser:
2ss olje
1 squash
2 hvitløkfedd, finhakket
1 tomat, flådd, stenfri og hakket i små biter
1-2 ss hakket bladpersille
Skjær squashen i så tynne skiver du får til, bruk en mandolin eller ostehøvel.
Varm opp olje i en gryte og la hvitløken bli gylden. Legg deretter i squash-skivene og rør om. Tilsett tomatene og la det småkoke under stadig omrøring i 30-40 minutter eller til squashen er blitt nærmest til en puré eller mos.
Avslutt med å røre inn hakket persille. Supert tilbehør til mange kjøttretter.
Stikkord:
bladpersille, Hvitløk, olje, squash, tomat
Del med andre:
0 kommentarer
Hvorfor ikke bli den første til å kommentere, ved å fylle ut skjemaet under?
Legg til en kommentar