Squash-stuing


Squash er en allsidig grønnsak. Den kan stekes, grilles eller kokes. Her er den laget nærmest som en stuing – og den passer godt til utrolig mange kjøttretter. I Italia går den under betegnelsen ‘Zucchine trifolate’

Ingredienser:

2ss olje
1 squash
2 hvitløkfedd, finhakket
1 tomat, flådd, stenfri og hakket i små biter
1-2 ss hakket bladpersille

Skjær squashen i så tynne skiver du får til, bruk en mandolin eller ostehøvel.

Varm opp olje i en gryte og la hvitløken bli gylden. Legg deretter i squash-skivene og rør om. Tilsett tomatene og la det småkoke under stadig omrøring i 30-40 minutter eller til squashen er blitt nærmest til en puré eller mos.

Avslutt med å røre inn hakket persille. Supert tilbehør til mange kjøttretter.


Stikkord:
, , , ,


Del med andre:

0 kommentarer

Det er ingen kommentarer til denne enda...

Hvorfor ikke bli den første til å kommentere, ved å fylle ut skjemaet under?

Legg til en kommentar