Spinatraita

Denne varianten av det klassiske indiske tilbehøret er raskt og enkel å lage, men smaker helt utrolig godt!

Den består av yoghurt tilsatt spinat og en mengde andre gode smaker.

Raita er et tilbehør som smaker perfekt til krydret mat av alle slag.

Ingredienser (som tilbehør til 6)

Spinat, en bunt eller lignende mengde (det kan se mye ut, men kokt er det lite)
100ml hakket fersk mynte
260ml gresk yoghurt
1/2ts malt spisskummen
1 sjalottløk, finhakket
2 fedd hvitløk, finhakket
1ts fersk ingefær, finrevet

Fremgangsmåte

Ha spinaten i en gryte med kokende vann i 30-45 sekunder.

Skyll den kokte spinaten i kaldt vann. Press deretter ut alt vannet fra spinaten. Da ender du opp med en klump, som du deretter finhakker.

Bland sammen yoghurt, mynte, spinat, spisskummen, sjalottløk, hvitløk og ingefær i en bolle. Smak til med salt og pepper.

La raitaen stå og trekke smak i kjøleskapet en liten stund før servering.


Stikkord:
, , , , , , , , , , ,


Del med andre:

0 kommentarer

Det er ingen kommentarer til denne enda...

Hvorfor ikke bli den første til å kommentere, ved å fylle ut skjemaet under?

Legg til en kommentar