Spaghetti m/Tomat og basilikum

Klassiker, enkel og smakfull – med fersk basilikum!

Ingredienser:

Spaghetti
Fersk basilikum, en stor håndfull, i små biter
1 boks hermetiske tomater
2-5 hvitløkfedd, finhakket
Olje
Salt
Pepper

Ha basilikum (sett til side noen blad), 1 boks hermetiske tomater, hvitløkfedd, olje, salt og pepper i en kasserolle og kok det i ca 15-20 minutter. Smak til med salt og pepper. Purér den gjerne med en stavmikser til slutt.

Fordel sausen over kokt spaghetti og bland godt.

Ha noen ferske basilikumblader i til slutt, slik at du får fem den fine grønne fargen.


Stikkord:
, , , , , ,


Del med andre:

0 kommentarer

Det er ingen kommentarer til denne enda...

Hvorfor ikke bli den første til å kommentere, ved å fylle ut skjemaet under?

Legg til en kommentar