Spaghetti m/Tomat og basilikum
Klassiker, enkel og smakfull – med fersk basilikum!
Ingredienser:
Spaghetti
Fersk basilikum, en stor håndfull, i små biter
1 boks hermetiske tomater
2-5 hvitløkfedd, finhakket
Olje
Salt
Pepper
Ha basilikum (sett til side noen blad), 1 boks hermetiske tomater, hvitløkfedd, olje, salt og pepper i en kasserolle og kok det i ca 15-20 minutter. Smak til med salt og pepper. Purér den gjerne med en stavmikser til slutt.
Fordel sausen over kokt spaghetti og bland godt.
Ha noen ferske basilikumblader i til slutt, slik at du får fem den fine grønne fargen.
Stikkord:
Basilikum, hermetiske tomater, Hvitløk, olje, Pepper, salt, Spaghetti
Del med andre:
0 kommentarer
Hvorfor ikke bli den første til å kommentere, ved å fylle ut skjemaet under?
Legg til en kommentar