Spaghetti med svinekjøtt og fennikel
Dette er en variant av Pasta all’Amatriciana, med fennikel. Ost? Den legges i bunnen av tallerken!
Ingredienser:
2 ss olje
1 shallotløk, finhakkket
2 hvitløkfedd, finhakket
2-3 små tørkede chili/peperoncino, finhakket
200 g grovmalt svinekjøtt, eller fintsnittet sideflesk eller bacon
1/2 ss fennikel
Eller: pølser med fennikel og chili.
4 ss hvitvin
1 boks hermetiske tomater, hakket
1 kvast bladpersille
La shallotløken bli gylden og gjennomsiktig i oljen i en kasserolle på medium varme.
Tilsett hvitløk og chili.
Tilsett vinen og la det koke innfør du tilsetter kjøttet.
Brun kjøttet.
Tilsett tomatene og la det koke i 20-25 minutter.
Skav noen skiver Pecorino (eller parmesan) og legg i bunnen av tallerknene.
Hell sausen over den kokte pastaen, og bland det godt.
Legg den ferdige pastaen over i tallerknene, strø over litt persille og server.
Stikkord:
Bacon, bladpersille, chili, fennikel, hermetiske tomater, Hvitløk, Hvitvin, olje, Peperoncino, pølser med fennikel, shallotløk, sideflesk, svinekjøtt
Del med andre:
0 kommentarer
Hvorfor ikke bli den første til å kommentere, ved å fylle ut skjemaet under?
Legg til en kommentar