Spaghetti med olje og hvitløk
Verdens raskeste spaghetti-rett. Du lager sausen, mens pastavannet koker. Dette er hurtigmat!
Beregn ca 125 g pasta til hver person. Oppskriften her er beregnet til 4.
Ingredienser:
450 – 500 gr Spaghetti
9-10 ss olivenolje
2-3 hvitløksfedd, skrelte og finhakkede
salt
2-3 ss bladpersille
1 tørket chilipepper, knuses
Pepper
Sett på pastavannet – så snart det koker har du i pastaen
I mellomtiden setter du en panne på varmen, og har i olje, hvitløk og salt.
La det surre på svak varme, rør av og til inntil hvitløken er blitt svakt gylden.
Tilsett chili hvis du vil ha litt styrke i retten.
Når pastaen er kokt blander du den godt med oljen og hvitløken i en varm bolle. Tilsett pepper og persille, bland godt!
Så er det bare å gafle i seg – buon appetito!
Stikkord:
bladpersille, chilipepper, Hvitløk, Olivenolje, Pepper, salt, Spaghetti
Del med andre:
6 kommentarer
SV: Jättekul
Ser gott ut det där!
Va gott de ser ut
Älskar pasta!
Enkelt & gott!
allt bra? 😀
Svar: mm det är nog bland den godaste paj jag ätit faktist.. Ska göra en ny idag
Jag är en pastanörd, får aldrig nog!
Legg til en kommentar