Spaghetti med Gorgonzola og Spinat

Dette er en enkel oppskrift på en klassisk spaghettirett med Gorgonzola og spinat, en flott kombinasjon. Tar bare rundt 15 minutter å lage.

Ingredienser (til 3-4)

250g babyspinat, renskåret
400g spaghetti
salt og pepper
30g smør
120g Gorgonzola ost i terninger
90ml melk

Fremgangsmåte

Sett spaghetti på kok.

Vask babyspinaten og legg den i en stor stekepanne over middels varme med kun vannet som har klamret seg til bladene som fuktighet. Rør i 2-3 minutter til spinaten «smelter».

Tilsett smør, melk og Gorgonzola ost i terninger til babyspinaten og rør til osten har smeltet.

Hvis du liker Gorgonzola, kan du gjerne bruke mer av den i sausen.

Tilsett salt og nykvernet sort pepper, om det trengs. Tilsett den kokte spaghettien og bland den godt inn i sausen.

Serveres på varme tallerkener og nytes! Boun appetito!


Stikkord:
, , , , , , , ,


Del med andre:

0 kommentarer

Det er ingen kommentarer til denne enda...

Hvorfor ikke bli den første til å kommentere, ved å fylle ut skjemaet under?

Legg til en kommentar