Ristopper

Ristopper (også kalt risboller) er en favoritt for mange barn i julen. Disse småkakene har en herlig smak og er enkle å lage!

Oppskriften under gir mange ristopper og den kan fint halveres.

Ingredienser

4 egg
4ss sukker
100g melkesjokolade
100g mørk kokesjokolade
250g delfiafett (kokosfett)
ca 170g puffet ris

Fremgangsmåte

Smelt delfiafett og sjokolade sammen og deretter avkjøl.

Pisk sammen eggene og sukkeret til eggedosis. Deretter rører du inn den smelta blandingen av delfiafett og sjokolade.

Rør til slutt lett inn puffet ris i blandingen.

Bruk to spiseskjeer til å fordele blandingen i muffinsformer. Deretter skal de avkjøles før servering.

Ristoppene kan stables over hverandre i en kakeboks, når de har stivnet. De oppbevares kjølig og helst i kjøleskapet.

Mengden puffet ris velger du egentlig selv, i forhold til hvor mye «sjokoladesmak» du vil ha på hver bolle.

God Jul!


Stikkord:
, , , , , , , ,


Del med andre:

1 kommentar

Det er ingen kommentarer til denne enda...

Hvorfor ikke bli den første til å kommentere, ved å fylle ut skjemaet under?

Legg til en kommentar