Ris med tunfisk
Ris med tunfisk. En fabelaktig god og lett middag
Ingredienser til 2:
1 ss smør
1 ss olje
1 liten løk, finhakket
2 hvitløkfedd, finhakket
5 håndfuller med ris
2-3 ss hakket bladpersille
Diverse kokte grønnsaker etter smak (eller hermetiserte erter, mais, gulrøtter)
1 boks tunfisk i olje
Salt
Pepper
Ha olje og smør i en kasserolle mog tilsett løk. La den bli gylden og tilsett hvitløk.
Tilsett ris og la den surre et minutt sammen med løken.
Tilsett dobbelt så mye vann som ris, og la det koke under lokk i ca 10 – 15 minutter, slå deretter ned varmen.
La det koke til risen er ferdig.
Rør inn grønnsaker og persille. Tilslutt har du i tunfiks og rører det lett inn i risen
Stikkord:
bladpersille, erter, grønnsaker, gulrøtter, hermetiserte erter, hvitløkfedd, løk, mais, olje, Pepper, ris, salt, Smør, tunfisk
Del med andre:
0 kommentarer
Hvorfor ikke bli den første til å kommentere, ved å fylle ut skjemaet under?
Legg til en kommentar