Prosciuttosnurrer m/spinat og mozzarella
Til forrett, som snack, som niste på tur eller jobb/skole eller til middag. Prosciuttosnurrer med spinat og mozzarella passer når som helst og hvor som helst.
Pizzadeig:
Lag gjerne din favoritt, kjøp en ferdigdeig eller følg denne oppskriften:
25 gr gjær
3 dl lunkent vann
1 ts salt
3 ss olje
7-8 dl hvetemel
Løs gjæren opp i vannet. Tilsett salt, olje og mel. Kna deigen til den blir smidig og slipper bollen. La den heve på en lun plass i ca 30-45 minutter.
Ingredienser til prosciuttosnurrene:
Pizzadeig (se over)
Mozzarella – nok til to lag på den pizzadeigen du bruker.
Prosciutto – nok til ett lag på den pizzadeigen du bruker (andre typer spekeskinke kan brukes).
Babyspinat – nok til ett lag på den pizzadeigen du bruker.
Olivenolje
Salt
Fremgangsmåte:
Husk å sett ovnen på 210 grader, før du begynner å lage pizzasnurrene.
Kjevle ut deigen som du ville gjort med en vanlig pizzadeig.
Strø mozzarella jevnt over deigen. Legg deretter på et lag med prosciutto, etterfulgt av babyspinat.
Topp til slutt med enda en runde mozzarella før du ruller deigen sammen til en «pølse».
Pensle rullen med olivenolje, og strø over litt salt. Sett i ovnen og vent til overflaten er gyllen (ca. 20-25 minutt).
Ta ut rullen og la den kjøle noen minutter, før du skjærer den i ca. 2 cm tykke skiver og server.
Stikkord:
babyspinat, mozzarella, Olivenolje, pizzadeig, pizzasnurr, prosciutto, salt, spinat
Del med andre:
0 kommentarer
Hvorfor ikke bli den første til å kommentere, ved å fylle ut skjemaet under?
Legg til en kommentar