Potetmos
Alle barn og voksnes favoritt. Hva er det man ikke kan spise potetmos til? Eller potatíssmos som svenskene sier.
Ingredienser:
8 medium poteter
1/2 liten løk
1 selleristang
1/2 ts malt muskat
1 ts sennep, sterk
Salt
Hvit pepper
Litt melk
Skrell potetene, del dem i 4 og kok dem sammen med løk og selleri til alt er mørt. Mos dem og rør inn muskat, sennep, salt og hvit pepper.
Tilsett gjerne i litt melk slik at du får den konsistensen du vil ha. For å sette enda en spiss på den kan du gjerne tilsette litt revet parmesan eller annen ost du liker.
Stikkord:
hvit pepper, melk, muskat, Parmesan, poteter, salt, sennep
Del med andre:
2 kommentarer
Du må prøve med masse hvitløk, fløte, muskatnøtt og pepper oppi, DET er godt det! 😀
Takk. Det hører absolutt hjemme i potetmos, ja! Jeg har også prøvd med raspet Parmesan – slett ikke verst det heller.
Masse hilsen
Superkokken
Legg til en kommentar