Potetmos

Alle barn og voksnes favoritt. Hva er det man ikke kan spise potetmos til? Eller potatíssmos som svenskene sier.

Ingredienser:

8 medium poteter
1/2 liten løk
1 selleristang
1/2 ts malt muskat
1 ts sennep, sterk
Salt
Hvit pepper
Litt melk

Skrell potetene, del dem i 4 og kok dem sammen med løk og selleri til alt er mørt. Mos dem og rør inn muskat, sennep, salt og hvit pepper.

Tilsett gjerne i litt melk slik at du får den konsistensen du vil ha. For å sette enda en spiss på den kan du gjerne tilsette litt revet parmesan eller annen ost du liker.


Stikkord:
, , , , , ,


Del med andre:

2 kommentarer

1 Malin { 03.01.12, Kl: 17:13 }

Du må prøve med masse hvitløk, fløte, muskatnøtt og pepper oppi, DET er godt det! 😀

2 Superkokken { 03.01.12, Kl: 17:32 }

Takk. Det hører absolutt hjemme i potetmos, ja! Jeg har også prøvd med raspet Parmesan – slett ikke verst det heller.
Masse hilsen
Superkokken :-)

Legg til en kommentar