Penne med sopp
Sopp og pasta er en deilig kombinasjon, og her kan du bruke både tørket sopp fra årets sopptur eller ferske. Begge deler smaker fortreffelig.
Ingredienser:
olje
½ løk, finhakket
1 fedd hvitløk, finhakket
1 boks tomat
sopp
salt
pepper
50 g parmesan, raspet
500 g pasta
Fremgangsmåte:
Varm opp oljen i en kasserolle og sautér løk, tilsett hvitløk. La det surre noen minutter. Tilsett tomat og la det hele koke opp mens du moser tomatene i kasserollen. Tilsett sopp. La det hele småputre i 20-30 minutter, eller til oljen stiger opp og sausen er ferdig. Smak til med salt og pepper.
Pasta kokes al dente og blandes med soppsausen.
Serveres rykende varm.
Stikkord:
Hvitløk, løk, olje, Parmesan, pasta, Pepper, salt, sopp, tomat
Del med andre:
0 kommentarer
Hvorfor ikke bli den første til å kommentere, ved å fylle ut skjemaet under?
Legg til en kommentar