Nudler med kylling

Nudler med kylling, kokosmelk og red currypaste er grei mat til hverdag og fest.

Ingredienser:

200 g nudler
2 kyllingbryst, skjært i strimler
1 squash, skjært i avlange biter
1 ss red curry paste
olje
1 boks kokosmelk
2 ts fiskesaus
evt korianderblad

Fremgangsmåte:

Varm opp oljen i en wok og tilsett curry paste. La det surre i oljen i ca 1 minutt. Dess lengre du steker chilien, dess sterkere blir den. Tilsett kyllingen og la den steke – mens du vender den hele tiden. Stek den til den har skiftet farge. Ta ut kyllingen og stek squashen til den er lett brun / transparent. Ha deretter i kyllingen og bland godt. Tilsett kokosmelk og la det hele koke i ca 15 minutter eller til kokosmelken begynner å tykne.

I mellomtiden koker du nudlene noen minutter. Ta dem ut av vannet og skyll dem i kaldt vann slik at de ikke blir overkokte.

Bland nudlene inn i kyllingblandingen og la det hele putre sammen i noen minutter, slik at det blir varmt og godt. Nudlene vil absorbere kokosmelken. Ønsker du mer saus, tilsetter du mer kokosmelk. Rør inn fiskesausen helt til slutt. Har du noen korianderblad, passer det supert.

Serveres rykende varm.


Stikkord:
, , , , , , , ,


Del med andre:

0 kommentarer

Det er ingen kommentarer til denne enda...

Hvorfor ikke bli den første til å kommentere, ved å fylle ut skjemaet under?

Legg til en kommentar