Mest lest på Superkokken.no i november
Her er en oversikt over de fem mest leste oppskriftene på Superkokken.no i november.
1. Hasselnøttkake
Nøtter gir smakfulle dessertkaker og her kommer oppskriften til en lekkerbisken av en hasselnøttkake.
Den beste grunnen å lære å lage pølser selv, er at i Norge får du faktisk ikke kjøpt ferske pølser i butikken. Et hederlig unntak er Idsøe i Stavanger. Ellers er det meste av pølser her til lands enten kokte eller røkte, farsebaserte og utspedde ting som man ikke helt vet hva de inneholder. Her er en liten guide og oppskrift hvordan du kan lage ferske pølser som virkelig er ferske, og smaker som pølser skal smake.
Langtidsstekt og mør kalvestek i rødvin med Rösti-poteter – uslåelig kombinasjon. PS: Det er greit å starte dagen før.
Hva er mer sommer enn selvfanget kokt krabbe! Hvordan koke og hvilket tilbehør.
Denne er tatt fra Hellstrøms bok ‘Enkelt & Perfekt’. Simplethen Superkokkens yndlingsomelett. Til frokost, lunch, eller kvelds. Passer flott til spekeskinke, salame og sprøtt grovt landbrød og smør.
Stikkord:
dessertkaker, Hasselnøttkake, Hellstrøm, hjemmelagde pølser, hummer, Idsøe, kalvestek, krabbe, landbrød, nøtter, omelett, pølser, salame, smor, spekeskinke
Del med andre:
0 kommentarer
Hvorfor ikke bli den første til å kommentere, ved å fylle ut skjemaet under?
Legg til en kommentar