Kategori — Saus, Dressing og Marinade
Sterk mangosaus
Denne mangosausen passer perfekt både til kylling og svin. Den passer også utmerket som tilbehør til ulike tapasretter.
[LES VIDERE… →]
Torsdag, 6 Februar 2014 Ingen Kommentarer
Stekt kveite med asiatisk saus
Gi kveitemiddagen en piff med en frisk og asiatisk-inspirert saus. Denne sausen passer ypperlig og gir den mektige fisken et smaksmessig løft.
[LES VIDERE… →]
Fredag, 8 Februar 2013 Ingen Kommentarer
Asparges med Hollandaise
Hjemmelaget Hollandaise er greit å lage og tusen ganger bedre enn den du kjøper i butikken. Asparges er så ukomplisert, at det gjør seg nesten selv. Begge deler trenger bare litt ro og tid på kjøkkenet.
[LES VIDERE… →]
Fredag, 5 Oktober 2012 Ingen Kommentarer
Honning, sennep og BBQ- marinade
Denne marinaden vil gjøre svinekjøttet både saftigere og mer smakfullt.
[LES VIDERE… →]
Mandag, 17 September 2012 Ingen Kommentarer
Aioli
Aioli er en klassiker som man får servert i hele middelhavsområdet, og som nå også er utbredt i Norge.
[LES VIDERE… →]
Mandag, 20 August 2012 Ingen Kommentarer
Goan chicken curry
Dette er en Goan chicken curry som er relativt enkel å lage. Den er spicy og velsmakende.
[LES VIDERE… →]
Mandag, 2 April 2012 Ingen Kommentarer
Helstekt svinefilet med kremet saus
Denne retten er ganske så lik den kjente italienske retten Braciole alla Panna. Men vi velger å bruke helstekt svinefilet i stedet for svinekoteletter.
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 21 Mars 2012 Ingen Kommentarer
Ovnsstekte potetbåter med ostesaus
Disse ovnsstekte potetbåtene med ost passer til alle typer kjøtt, i tillegg til at de kan serveres som en liten snack til fotballkampen.
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 14 Mars 2012 1 Kommentar
Panna Cotta med Jordbærsaus
Panna Cotta er en fantastisk dessert som er basert på fløte og vanilje. Før ble det brukt kokte fiskeben i stede for gelatin. Vi foretrekker gelatin!
[LES VIDERE… →]
Mandag, 23 Januar 2012 Ingen Kommentarer
Helstekt svinefilet med kremet Dijonsennepssaus
Liker du sennep? Da passer denne retten perfekt for deg. Utrolig gode smaker.
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 11 Januar 2012 Ingen Kommentarer