Kategori — Pizza, Pasta og Ris
Lasagne med squash
Lørdag, 27 August 2011 Ingen Kommentarer
Spaghetti med muslinger
Spaghetti, olivenolje, hvitløk, persille og muslinger. Det lukter Italia! – Bel Paese
Torsdag, 11 August 2011 2 Kommentarer
Spaghetti m/Tomat og basilikum
Torsdag, 4 August 2011 Ingen Kommentarer
Spaghetti med svinekjøtt og fennikel
Dette er en variant av Pasta all’Amatriciana, med fennikel. Ost? Den legges i bunnen av tallerken!
Mandag, 1 August 2011 Ingen Kommentarer
Italienske kjøttboller
Italienske kjøttboller serveres i tomatsaus med stekte grønnsaker til, eller som her – med pasta.
Tirsdag, 12 Juli 2011 2 Kommentarer
Calzone
Som en vanlig pizza – kanskje enda mer anvendelig – til kveldkos, enkel å ta med på tur i skogen, på picnic, i baklomma på sykkelskjorta, som bilmat, til buffet ….og så er det spennende for gjestene; hva er inni….
Tirsdag, 5 Juli 2011 Ingen Kommentarer
Stekt ris
Har du ris til overs fra middagen i går? Da har du en ny middag i dag! Stekt ris kan varieres i det uendelige. Her er et forslag til en standard utgave, samt noen tips til hva du ellers kan ha i.
Mandag, 4 Juli 2011 2 Kommentarer
Provencalsk kyllinggryte
Denne retten er veldig enkel, men kjempegod både til hverdag og til fest. Ta en kjapp variant å bruk provencekrydder, eller lag denne blandingen selv ut i fra gode, duftende urter som vokser i Sør-Frankrike.
Søndag, 3 Juli 2011 3 Kommentarer
Risotto
Kan du lage én type – kan du lage dem alle! Lag risotto slik de gjør det i Italia. Her med Steinsopp.
Torsdag, 30 Juni 2011 Ingen Kommentarer
Orecchiette med broccoli
Broccoli, ansjos og hviløk er fantastisk sammen, og er en klassisk kombinasjon med Orecchiette. Pastaen har sitt navn etter øre = ore, da den har form som små ører. Opprinnelig stammer den fra Puglia i Sør-Italia. Om smakfullhet og eleganse kan kobles med enkelhet, er det denne pastaretten.
Tirsdag, 28 Juni 2011 3 Kommentarer