Kategori — Pizza, Pasta og Ris
Cajun Kyllingpasta
Dette er en delikat og smakfull pastarett med kylling, grønnsaker og masse krydder.
Denne retten kan se vanskelig ut å lage, men er egentlig veldig enkel.
[LES VIDERE… →]
Fredag, 21 Februar 2014 1 Kommentar
Nudler med kylling
Nudler med kylling, kokosmelk og red currypaste er grei mat til hverdag og fest.
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 6 Februar 2013 Ingen Kommentarer
Penne med sopp
Sopp og pasta er en deilig kombinasjon, og her kan du bruke både tørket sopp fra årets sopptur eller ferske. Begge deler smaker fortreffelig.
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 30 Januar 2013 Ingen Kommentarer
Pasta med Luganighetta
Baker og mesterkokk Paolo Fontana slår til igjen med en hot og smakfull pastarett. Han bruker kjøtt fra Luganighetta-pølser. Disse pølsene får du ikke tak i i Norge, så her kommer en variant som du enkelt kan lage selv – malt svinekjøtt og tilsvarende krydder. Buon Appetito!
[LES VIDERE… →]
Mandag, 28 Januar 2013 Ingen Kommentarer
Risotto med grønnsaker
Hos Superkokken er mandag ofte en vegetar-dag. En dag i uka spises det vegetarisk.
[LES VIDERE… →]
Mandag, 21 Januar 2013 Ingen Kommentarer
Lasagne med squash
En deilig vegetar-lasagne! Du kan lage en stor porsjon når du først er i gang, da den egner seg fint å fryse ned.
[LES VIDERE… →]
Mandag, 7 Januar 2013 Ingen Kommentarer
Spaghetti Bolognese
Den klassiske italienske kjøttsausen til alle typer pasta og andre retter. Den kommer opprinnelig fra Bologna, og servert med fersk pasta kalles den Pasta Bolognese. Selve kjøttsausen heter Ragù.
[LES VIDERE… →]
Mandag, 3 Desember 2012 Ingen Kommentarer
Spaghetti al ragù
Slow Sunday Food gir hurtig MandagsMiddag!
Ta deg tid til å lage rikelig med ragù så lønnes du med en skikkelig smakfull og kortlaget middag dagen derpå. Denne kjøttsausen skal småputre i 31/2 – 4 timer og tro meg, det er bl.a. den lange koketiden som gjør smaken. Dette er slow food!
[LES VIDERE… →]
Mandag, 5 November 2012 Ingen Kommentarer
Pasta med laks
Her er pastaretten ingen takker nei til. Selv ikke kokken fordi den er så lett å lage
Onsdag, 23 Mai 2012 Ingen Kommentarer
Linguine med tomtatsaus
Pasta med delikat tomatsaus av purerte grønnsaker. Lett og perfekt forrett til en større middag.
Torsdag, 22 Desember 2011 2 Kommentarer