Kategori — Kylling og Fjærkre

Provencalsk kyllinggryte


Denne retten er veldig enkel, men kjempegod både til hverdag og til fest. Ta en kjapp variant å bruk provencekrydder, eller lag denne blandingen selv ut i fra gode, duftende urter som vokser i Sør-Frankrike.

[LES VIDERE… →]

Søndag, 3 Juli 2011   3 Kommentarer

Kyllinglår med ost


Kylling er favorittmat til store, små og de som ønsker et lett måltid foretrekker også kylling på tallerkenen. Prøv denne retten som inneholder tomater, solsikkekjerner, hvitløk og ost. Det hele bakes i ovn og er en lettlaget lunsj eller middag som tar liten tid å lage.

[LES VIDERE… →]

Mandag, 23 Mai 2011   Ingen Kommentarer

Asiatiske kjøttboller


Superkokken tar engang iblant turen til Asia, i alle fall i matveien…. Asiatiske kjøttboller lages tradisjonelt sett av kyllingkjøtt og er lette og delikate. De smaker like godt kalde – servert som pålegg eller i salat. Hvorfor ikke putte en håndfull av dem i matboksen som en overraskelse til din kjære?

50 stk:

½ kg kjøttdeig av kylling
4 fedd hvitløk
1 løk
1 ss sitrongress
3 ss fiske- eller østerssaus

Finhakk hvitløk, løk og sitrongress og bland det godt sammen med kyllingkjøttdeigen. Lag små kjøttboller og stek disse i varm olje.

La fettet renne av på papir og server kjøttbollene sammen med ris eller en frisk salat.

Mandag, 23 Mai 2011   Ingen Kommentarer

Side 3 av 3123