Kategori — Kylling og Fjærkre

Chicken Tikka


Grillsesongen er i gang! Saftige biter av Tandoori-grillet kylling med en forfriskende salat. Hvorfor må du starte dagen før?
[LES VIDERE… →]

Mandag, 4 Juni 2012   8 Kommentarer

Goan chicken curry


Dette er en Goan chicken curry som er relativt enkel å lage. Den er spicy og velsmakende.
[LES VIDERE… →]

Mandag, 2 April 2012   Ingen Kommentarer

Chicken Curry


Lær å lage curry på ‘restaurant-måten’. Har du inne basisen på fremgangsmåten kan du begynne å variere og finne ‘din’ variant. Her en variant med kylling, som ligner litt på Chicken Tikka. På en ganske rask måte lager du en curry slik de gjør det på indiske restauranter.
[LES VIDERE… →]

Fredag, 20 Januar 2012   Ingen Kommentarer

Kyllingkjøttboller med chili


Disse smakfulle kyllingkjøttbollene kan du servere som en tapasrett, forrett eller hovedrett.
[LES VIDERE… →]

Torsdag, 12 Januar 2012   Ingen Kommentarer

Hønsefrikassé


Sprengt høns – kokt med rotgrønnsaker og servert med rotstappe og dillsaus av kokekraft.
En gammel norsk tradisjon vekket til live igjen: Saftig, mørt og smakfullt. Superkokkens alternativ til jul- og nyttårsfeiringens dans rundt kalkunen.

[LES VIDERE… →]

Mandag, 12 Desember 2011   Ingen Kommentarer

Andebryst, rett og slett


Andebryst er grei og lettlaget mat. Det kan fiffes opp til festmat – og det kan serveres ganske enkelt. Uansett blir det godt.

[LES VIDERE… →]

Søndag, 20 November 2011   Ingen Kommentarer

Kylling med ris, tomatsaus og ost


Lett og rask mat – kylling, tomatsaus og ris – toppet med ost

[LES VIDERE… →]

Søndag, 13 November 2011   Ingen Kommentarer

Kyllingfilet med fylt skinke


Lørdag, 15 Oktober 2011   Ingen Kommentarer

Kinesisk dampet sitronkylling


Har du en wok-panne og en dampkoker av bambus kan du lage denne retten. Det er faktisk enkelt, veldig smakfullt – og ikke minst en sunn måte å tilberede på.

[LES VIDERE… →]

Onsdag, 31 August 2011   Ingen Kommentarer

Pannestekt kylling med sitron


Italienske retter er ofte raske og ukompliserte å lage, og fremheves av noen få smaktilsetninger – som imidlertid passer helt perfekt. Her: Kylling, sitron og rosmarin. Er det én kyllingrett – så er det denne.

[LES VIDERE… →]

Onsdag, 3 August 2011   Ingen Kommentarer

Side 2 av 3123