Kategori — Kylling og Fjærkre
Chicken Tikka
Grillsesongen er i gang! Saftige biter av Tandoori-grillet kylling med en forfriskende salat. Hvorfor må du starte dagen før?
[LES VIDERE… →]
Mandag, 4 Juni 2012 8 Kommentarer
Goan chicken curry
Dette er en Goan chicken curry som er relativt enkel å lage. Den er spicy og velsmakende.
[LES VIDERE… →]
Mandag, 2 April 2012 Ingen Kommentarer
Chicken Curry
Lær å lage curry på ‘restaurant-måten’. Har du inne basisen på fremgangsmåten kan du begynne å variere og finne ‘din’ variant. Her en variant med kylling, som ligner litt på Chicken Tikka. På en ganske rask måte lager du en curry slik de gjør det på indiske restauranter.
[LES VIDERE… →]
Fredag, 20 Januar 2012 Ingen Kommentarer
Kyllingkjøttboller med chili
Disse smakfulle kyllingkjøttbollene kan du servere som en tapasrett, forrett eller hovedrett.
[LES VIDERE… →]
Torsdag, 12 Januar 2012 Ingen Kommentarer
Hønsefrikassé
Sprengt høns – kokt med rotgrønnsaker og servert med rotstappe og dillsaus av kokekraft.
En gammel norsk tradisjon vekket til live igjen: Saftig, mørt og smakfullt. Superkokkens alternativ til jul- og nyttårsfeiringens dans rundt kalkunen.
Mandag, 12 Desember 2011 Ingen Kommentarer
Andebryst, rett og slett
Andebryst er grei og lettlaget mat. Det kan fiffes opp til festmat – og det kan serveres ganske enkelt. Uansett blir det godt.
Søndag, 20 November 2011 Ingen Kommentarer
Kylling med ris, tomatsaus og ost
Søndag, 13 November 2011 Ingen Kommentarer
Kyllingfilet med fylt skinke
Lørdag, 15 Oktober 2011 Ingen Kommentarer
Kinesisk dampet sitronkylling
Har du en wok-panne og en dampkoker av bambus kan du lage denne retten. Det er faktisk enkelt, veldig smakfullt – og ikke minst en sunn måte å tilberede på.
Onsdag, 31 August 2011 Ingen Kommentarer
Pannestekt kylling med sitron
Italienske retter er ofte raske og ukompliserte å lage, og fremheves av noen få smaktilsetninger – som imidlertid passer helt perfekt. Her: Kylling, sitron og rosmarin. Er det én kyllingrett – så er det denne.
Onsdag, 3 August 2011 Ingen Kommentarer