Kategori — Kjøtt
Røde pølser
Røde pølser er kanskje best for seg selv med sennep til. Her kan du trekke dem i vann mens du lager en rask salat til – en fullverdig middag.
Lørdag, 8 Oktober 2011 Ingen Kommentarer
Tartar
Tirsdag, 4 Oktober 2011 Ingen Kommentarer
Kalvestek i rødvin
Langtidsstekt og mør kalvestek i rødvin med Rösti-poteter – uslåelig kombinasjon. PS: Det er greit å starte dagen før.
Fredag, 30 September 2011 Ingen Kommentarer
Pølser og potet
Fredag, 23 September 2011 Ingen Kommentarer
Lammekoteletter i øl
Onsdag, 21 September 2011 Ingen Kommentarer
Kjøttkaker m/ingefær og gratinert blomkål
Nei, ingenting er som det var. Nå er det kjøttkaker med ingefær – som gir en ny dimensjon til mors gamle. Gratinert blomkål er både grønnsaker og saus i ett. Denne har du fortjent å prøve!
Lørdag, 17 September 2011 Ingen Kommentarer
Burrito med Superkokkens hjemmelagede kjøttfyll
En god hjemmelaget Burrito, med fyll av krydret kjøttdeig og sprø grønnsaker.
[LES VIDERE… →]
Torsdag, 15 September 2011 Ingen Kommentarer
Superkokkens Fårikål
Først ut i serien ‘tradisjonelle retter i ny vri’ er Superkokkens fårikål. For deg som ikke synes at fårikål er det beste i verden – prøv denne og du blir garantert fornøyd.
Tirsdag, 13 September 2011 30 Kommentarer
Biff og bearnaise
Biff med bearnaise – mer enn greit og godt! En saus med historikk tilbake til begynnelsen av 1800-tallet.
Onsdag, 24 August 2011 3 Kommentarer
Kalve-schnitzel m/Marsala
En ny variant av kalve-schnitzel. Denne gang med Marsala – hetvin fra Marsala, Sicilia. [LES VIDERE… →]
Søndag, 24 Juli 2011 Ingen Kommentarer