Kategori — Kjøtt

Røde pølser


Røde pølser er kanskje best for seg selv med sennep til. Her kan du trekke dem i vann mens du lager en rask salat til – en fullverdig middag.

[LES VIDERE… →]

Lørdag, 8 Oktober 2011   Ingen Kommentarer

Tartar


Tartar – en lettere versjon enn den tradisjonelle

[LES VIDERE… →]

Tirsdag, 4 Oktober 2011   Ingen Kommentarer

Kalvestek i rødvin


Langtidsstekt og mør kalvestek i rødvin med Rösti-poteter – uslåelig kombinasjon. PS: Det er greit å starte dagen før.

[LES VIDERE… →]

Fredag, 30 September 2011   Ingen Kommentarer

Pølser og potet


Superkokkens pølsekveld med stekte poteter.

[LES VIDERE… →]

Fredag, 23 September 2011   Ingen Kommentarer

Lammekoteletter i øl


Stekte lammekoteletter med hvitløk, rosmarin og fyldig saus av innkokt øl.

[LES VIDERE… →]

Onsdag, 21 September 2011   Ingen Kommentarer

Kjøttkaker m/ingefær og gratinert blomkål


 

Nei, ingenting er som det var. Nå er det kjøttkaker med ingefær – som gir en ny dimensjon til mors gamle. Gratinert blomkål er både grønnsaker og saus i ett. Denne har du fortjent å prøve!

[LES VIDERE… →]

Lørdag, 17 September 2011   Ingen Kommentarer

Burrito med Superkokkens hjemmelagede kjøttfyll


En god hjemmelaget Burrito, med fyll av krydret kjøttdeig og sprø grønnsaker.
[LES VIDERE… →]

Torsdag, 15 September 2011   Ingen Kommentarer

Superkokkens Fårikål


Først ut i serien ‘tradisjonelle retter i ny vri’ er Superkokkens fårikål. For deg som ikke synes at fårikål er det beste i verden – prøv denne og du blir garantert fornøyd.

[LES VIDERE… →]

Tirsdag, 13 September 2011   30 Kommentarer

Biff og bearnaise


Biff med bearnaise – mer enn greit og godt! En saus med historikk tilbake til begynnelsen av 1800-tallet.

[LES VIDERE… →]

Onsdag, 24 August 2011   3 Kommentarer

Kalve-schnitzel m/Marsala


En ny variant av kalve-schnitzel. Denne gang med Marsala – hetvin fra Marsala, Sicilia. [LES VIDERE… →]

Søndag, 24 Juli 2011   Ingen Kommentarer

Side 5 av 7« Første...34567