Kategori — Kjøtt

Oksehale i Schlemmertopf


En anledning til å by på en av våre «glemte» kulinariske gleder. Denne gang tillaget sakte i en leirgryte sammen med grønnsaker. Sjyen kommer av seg selv…..

[LES VIDERE… →]

Torsdag, 8 Desember 2011   Ingen Kommentarer

Vårruller a la Evensen


«Vårruller lager jeg når jeg skal ha noen timer for meg selv i fred og ro» sier Evensen. Uansett, hans hjemmelagde vårruller smaker himmelsk!
[LES VIDERE… →]

Lørdag, 19 November 2011   Ingen Kommentarer

Salami, coppa og pølser


Italienske antipasti, Parma-skinke og salame felino? Nei, gjett en gang til…

[LES VIDERE… →]

Onsdag, 16 November 2011   Ingen Kommentarer

Pølser, potetmos og stekt løk


De beste pølsene lager du selv, alternativt unner du deg noen skikkelig gode pølser og lager deg et smakelig måltid.

[LES VIDERE… →]

Tirsdag, 15 November 2011   1 Kommentar

Lammesadel og koteletter i øl


Lam og øl – flott kombinasjon!

[LES VIDERE… →]

Lørdag, 12 November 2011   1 Kommentar

Eisbein


Eisbein / Schweinehackse / Svineknoke – kjært barn har mange navn – og mange måter å tilberedes på.

[LES VIDERE… →]

Fredag, 11 November 2011   Ingen Kommentarer

Polenta med pølser i løksaus


i Nord-Italia og Ticino er polenta som poteter i Norge. [LES VIDERE… →]

Tirsdag, 25 Oktober 2011   Ingen Kommentarer

Inger-Annes lammestek


Inger-Anne lager lammestek med en smak av honning og himmel og alle årstider på en gang.

[LES VIDERE… →]

Mandag, 17 Oktober 2011   Ingen Kommentarer

Lapskaus


Lapskaus med røkt og fersk svineknoke, sopp og grønnsaker

[LES VIDERE… →]

Tirsdag, 11 Oktober 2011   Ingen Kommentarer

Pølser med potetmos


Hvornår smaker pølser og potetmos best? Hvergang!

[LES VIDERE… →]

Lørdag, 8 Oktober 2011   Ingen Kommentarer

Side 4 av 7« Første...23456...Siste »