Kategori — Kjøtt
Wienersnitzel
Klassisk Wienersnitzel – sprø på yttersiden – saftig og smakfull på innsiden
[LES VIDERE… →]
Fredag, 8 November 2013 5 Kommentarer
Salt lammeskank
En litt anderledes måte å lage lammeskank på. Saltingen gjør at kjøttet blir saftig, mørt, løsner fra benet og deler seg i delikate skiver. Sausen lager seg nesten helt på egen hånd.
[LES VIDERE… →]
Fredag, 25 Januar 2013 Ingen Kommentarer
Pølser med squash
Squash-stuing kan du servere til mange kjøtt- og fiskeretter, her får du den som akkompagnement til pølser.
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 16 Januar 2013 Ingen Kommentarer
Pinnekjøtt
Pinnekjøtt – slik får du det garantert saftig! Oppskriften er inspirert av Eyvind Hellstrøm.
[LES VIDERE… →]
Fredag, 11 Januar 2013 Ingen Kommentarer
Rullader av butterdeig med svinekjøtt
En av Superkokkens yndlings-snacks er butterdeig med svinekjøtt. Egner seg ypperlig som en liten smakebit til et godt glass prosecco før maten eller som en enkel forrett.
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 9 Januar 2013 Ingen Kommentarer
Cotechino og Zampone – Godt nyttårshilsen fra Superkokken
Dette er nyttårsmat. Dessverre får du ikke kjøpt Zampone (fylte griselabber) i Norge, men pass på at de som er i Italia og Sveits tar med et par labber hjem til deg når de først tar turen nedover.
[LES VIDERE… →]
Lørdag, 5 Januar 2013 Ingen Kommentarer
Svineribbe
Svineribbe er julemat og førjulsmat. Har du godt kjøtt og denne oppskriften, blir ribben saftig og svoren sprø. Superkokken lar seg gjerne inspirere av Chef Hellstrøms måte å tilberede julens klassiker på. Det aller viktigste dog, er kvaliteten på kjøttet. Unngå å kjøpe industrigris – kjøp heller en glad gris!
[LES VIDERE… →]
Torsdag, 13 Desember 2012 Ingen Kommentarer
Lammeskiver med aprikos og krydder
Lam og aprikos er ingredienser som gir spennende smaksopplevelser.
[LES VIDERE… →]
Søndag, 9 Desember 2012 Ingen Kommentarer
Pytt-i-panne
Har du rester av grønnsaker, poteter og kjøtt og ikke vet hva du skal lage til middag – Pytt-i-panne!
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 5 Desember 2012 Ingen Kommentarer
Spaghetti Bolognese
Den klassiske italienske kjøttsausen til alle typer pasta og andre retter. Den kommer opprinnelig fra Bologna, og servert med fersk pasta kalles den Pasta Bolognese. Selve kjøttsausen heter Ragù.
[LES VIDERE… →]
Mandag, 3 Desember 2012 Ingen Kommentarer