Kategori — Kjapt og eller billig

Prosciuttosnurrer m/spinat og mozzarella


Til forrett, som snack, som niste på tur eller jobb/skole eller til middag. Prosciuttosnurrer med spinat og mozzarella passer når som helst og hvor som helst. [LES VIDERE… →]

Onsdag, 7 September 2011   Ingen Kommentarer

Stekt makrell med rømmesaus


Stekt makrell med rømmesaus er en utrolig enkel rett som tar kort tid å lage og ikke er særlig kostbar, spesielt dersom du er så heldig å få makrellen på kroken selv. Du kan selv velge om du vil steke hele fisken, eller som Superkokken ofte gjør, bruke fileter.

[LES VIDERE… →]

Tirsdag, 9 August 2011   1 Kommentar

«Italienske» ostesmørbrød


I kveld har Superkokken kost seg med en spennende variant av ostesmørbrød. Disse delikate «italienske» ostesmørbrødene passer både som en kveldssnack eller som forrett i selskap.

[LES VIDERE… →]

Fredag, 29 Juli 2011   Ingen Kommentarer

Eggesalat – riktig gul og fin


Eggesalat er tingen når du ikke har noe spennende pålegg i kjøleskapet. I tillegg er det snakk om sunne saker – og selvsagt smakfulle saker.

[LES VIDERE… →]

Søndag, 17 Juli 2011   1 Kommentar

Energi-bar til Styrkeprøven


Det gamle rådet å ta med mandler og rosiner ikke er dumt når Superkokken legger ut på Styrkeprøven. Her er noen tips til å lage egne energi barer basert på nettopp mandler og rosiner, til en brøkdel av prisen i butikk. Les videre og få tips – så får du rene gourmet-turen på sykkel til Oslo.
[LES VIDERE… →]

Torsdag, 23 Juni 2011   1 Kommentar

Loff – helt enkelt


Loff er mel og gjær, salt og vann. Altså fire enkle ingredienser og likevel smaker den forskjellig fra gang til gang. Som gammel baker glemmer ikke Superkokken en av de viktigste ingrediensene i brødbaking – tid.

[LES VIDERE… →]

Torsdag, 16 Juni 2011   Ingen Kommentarer

Antipasti – småretter før hovedretten


Forretter – eller antipasti – som de gjerne kalles i Italia, behøver ikke være tidkrevende. Denne er gjort på 5 minutter, og er smaksbomber av fisk, kjøtt, grønnsaker og ost.

[LES VIDERE… →]

Torsdag, 9 Juni 2011   1 Kommentar

Spaghetti alla Strombolana


Her gir hvitløk, oliven, kapers, chili og salte ansjos sammen en litt annerledes, men utrolig spennende og smakssterk spaghetti! Opprinnelig fra Stromboli ved Sicilia, der rosmarinhekkene er 1,5 m høye, og kapersen vokser seg store som druer. Vær litt nøye på hvilken ansjos du bruker. Den skal nemlig være – sì ….. italiano. Mer om det nedenfor [LES VIDERE… →]

Torsdag, 9 Juni 2011   2 Kommentarer

Blomkålsuppe på en-to-tre


Dårlig tid eller god tid, denne suppen er så god og så lett å lage, at du kan ha den som en rett for seg selv, eller en smakfull forrett til en større middag.

[LES VIDERE… →]

Onsdag, 8 Juni 2011   Ingen Kommentarer

Brenneslesuppe – Minestra d’ortica di Simona


I juni måned kommer brenneslen; ung, fersk og fin. Det er da det passer å lage suppe av den.
[LES VIDERE… →]

Tirsdag, 7 Juni 2011   2 Kommentarer

Side 5 av 9« Første...34567...Siste »