Kategori — Internasjonale Retter

Goan chicken curry


Dette er en Goan chicken curry som er relativt enkel å lage. Den er spicy og velsmakende.
[LES VIDERE… →]

Mandag, 2 April 2012   Ingen Kommentarer

Spinatraita


Denne varianten av det klassiske indiske tilbehøret er raskt og enkel å lage, men smaker helt utrolig godt!

Den består av yoghurt tilsatt spinat og en mengde andre gode smaker.
[LES VIDERE… →]

Lørdag, 31 Mars 2012   Ingen Kommentarer

Krydderboller


Dette er karbonader med krydder, kjærlighet og litt ekstra tid. Med andre ord; ingredienser som lønner seg. Her er oppskriften og fremgangsmåten:
[LES VIDERE… →]

Mandag, 20 Februar 2012   Ingen Kommentarer

Daddel- og valnøttkake


Denne kaken ganske søt og ganske mektig – og nokså deilig på kalde dager. Restene fra julens godsaker – som dadler og valnøtter, går rett og slett i kakedeigen.
[LES VIDERE… →]

Tirsdag, 24 Januar 2012   Ingen Kommentarer

Panna Cotta med Jordbærsaus


Panna Cotta er en fantastisk dessert som er basert på fløte og vanilje. Før ble det brukt kokte fiskeben i stede for gelatin. Vi foretrekker gelatin!
[LES VIDERE… →]

Mandag, 23 Januar 2012   Ingen Kommentarer

Chicken Curry


Lær å lage curry på ‘restaurant-måten’. Har du inne basisen på fremgangsmåten kan du begynne å variere og finne ‘din’ variant. Her en variant med kylling, som ligner litt på Chicken Tikka. På en ganske rask måte lager du en curry slik de gjør det på indiske restauranter.
[LES VIDERE… →]

Fredag, 20 Januar 2012   Ingen Kommentarer

Kyllingkjøttboller med chili


Disse smakfulle kyllingkjøttbollene kan du servere som en tapasrett, forrett eller hovedrett.
[LES VIDERE… →]

Torsdag, 12 Januar 2012   Ingen Kommentarer

Nyttårspølser og linser



Cotechino-pølser og linser – nyttårsmat i Italia og Ticino i Sveits. Denne retten skal etter sigende bringe lykke i det nye året – da linsene symboliserer penger (!)
[LES VIDERE… →]

Torsdag, 29 Desember 2011   Ingen Kommentarer

Nyttårspølser – Cotechino


Nyttårspølser ‘Cotechino’ som tradisjonelt serveres med linser rundt nyttårstider i Sveits og Italia. Enkle å lage – grovmalt svinekjøtt puttes i servelat-skinn og sydes i ca 1 time.
[LES VIDERE… →]

Onsdag, 28 Desember 2011   Ingen Kommentarer

Ossobuco – skiver av kalv i tomat og grønnsaker


Opprinnelig fra Milano, Ossobuco betyr rett oversatt ‘ben med hull’. Langsom koking betyr; ingen kniv nødvendig her. Smaksrik og kraftig festmat som nesten gjør seg selv. Som skapt til følge med en Barbera! Jule- og nyttårsmat? Absolutt!

[LES VIDERE… →]

Lørdag, 10 Desember 2011   Ingen Kommentarer

Side 4 av 9« Første...23456...Siste »