Kategori — Internasjonale Retter
Antipasti
Den beste tomat- og chilitapenaden lager du selv. Enkelt og greit.
[LES VIDERE… →]
Fredag, 1 Februar 2013 Ingen Kommentarer
Pasta med Luganighetta
Baker og mesterkokk Paolo Fontana slår til igjen med en hot og smakfull pastarett. Han bruker kjøtt fra Luganighetta-pølser. Disse pølsene får du ikke tak i i Norge, så her kommer en variant som du enkelt kan lage selv – malt svinekjøtt og tilsvarende krydder. Buon Appetito!
[LES VIDERE… →]
Mandag, 28 Januar 2013 Ingen Kommentarer
Risotto med grønnsaker
Hos Superkokken er mandag ofte en vegetar-dag. En dag i uka spises det vegetarisk.
[LES VIDERE… →]
Mandag, 21 Januar 2013 Ingen Kommentarer
Pølser med squash
Squash-stuing kan du servere til mange kjøtt- og fiskeretter, her får du den som akkompagnement til pølser.
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 16 Januar 2013 Ingen Kommentarer
Gulash-suppe
Gulash-suppe er en suppe, ikke en gryterett. Til tross for det, egner den seg godt som egen middagsrett.
[LES VIDERE… →]
Mandag, 14 Januar 2013 Ingen Kommentarer
Rullader av butterdeig med svinekjøtt
En av Superkokkens yndlings-snacks er butterdeig med svinekjøtt. Egner seg ypperlig som en liten smakebit til et godt glass prosecco før maten eller som en enkel forrett.
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 9 Januar 2013 Ingen Kommentarer
Lasagne med squash
En deilig vegetar-lasagne! Du kan lage en stor porsjon når du først er i gang, da den egner seg fint å fryse ned.
[LES VIDERE… →]
Mandag, 7 Januar 2013 Ingen Kommentarer
Cotechino og Zampone – Godt nyttårshilsen fra Superkokken
Dette er nyttårsmat. Dessverre får du ikke kjøpt Zampone (fylte griselabber) i Norge, men pass på at de som er i Italia og Sveits tar med et par labber hjem til deg når de først tar turen nedover.
[LES VIDERE… →]
Lørdag, 5 Januar 2013 Ingen Kommentarer
Risotto med asparges
Risotto tar litt tid å lage. Det er slow food, men du verden hvor fornøyd blir man ikke etter et godt risotto-måltid!
[LES VIDERE… →]
Tirsdag, 11 Desember 2012 Ingen Kommentarer
Lammeskiver med aprikos og krydder
Lam og aprikos er ingredienser som gir spennende smaksopplevelser.
[LES VIDERE… →]
Søndag, 9 Desember 2012 Ingen Kommentarer