Kategori — Internasjonale Retter
Italiensk riskake med smak av appelsin
Riskake lager jeg altfor sjelden. Hvorfor vet jeg ikke, for det er en smak av Italia. Kaken er lett å lage og er alltid like god. Den kan med fordel lages ferdig en dag eller to før den serveres.
[LES VIDERE… →]
Fredag, 11 April 2014 Ingen Kommentarer
Cajun Kyllingpasta
Dette er en delikat og smakfull pastarett med kylling, grønnsaker og masse krydder.
Denne retten kan se vanskelig ut å lage, men er egentlig veldig enkel.
[LES VIDERE… →]
Fredag, 21 Februar 2014 1 Kommentar
Crostini med grillet paprika og brie
Server grillet paprika og brie på crostini, og du har en perfekt tapas.
Ingrediensene til denne retten har du kanskje allerede liggende, så da er det bare til å sette i gang hvis du er lysten på noe digg.
[LES VIDERE… →]
Fredag, 14 Februar 2014 Ingen Kommentarer
Sterk mangosaus
Denne mangosausen passer perfekt både til kylling og svin. Den passer også utmerket som tilbehør til ulike tapasretter.
[LES VIDERE… →]
Torsdag, 6 Februar 2014 Ingen Kommentarer
Wienersnitzel
Klassisk Wienersnitzel – sprø på yttersiden – saftig og smakfull på innsiden
[LES VIDERE… →]
Fredag, 8 November 2013 5 Kommentarer
Omelett med squash
Omelett med ny vri!
[LES VIDERE… →]
Mandag, 4 November 2013 Ingen Kommentarer
Semifreddo med kaffesmak
Semifreddo er verken hjemmelaget iskrem eller iskake, men det er desserten alle elsker.
Ordet semifreddo er italiensk og betyr halvfrossen. I Spania har de en egen versjon av denne desserttypen, og de kaller det semifrio.
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 4 September 2013 Ingen Kommentarer
Wokstekt kylling med sterk sur-søt saus
Kylling i sur-søt saus er en ok rett å by familie og venner på.
[LES VIDERE… →]
Mandag, 11 Februar 2013 Ingen Kommentarer
Nudler med kylling
Nudler med kylling, kokosmelk og red currypaste er grei mat til hverdag og fest.
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 6 Februar 2013 Ingen Kommentarer
Pai med skinke
Pai er pai!
Lag den som en rett til lunsj, til middag eller kvelds. Pai kan spises varm eller kald. Den er ypperlig som turmat for de som liker å spise i friluft. Pai er også fingermat dersom du serverer den kald og i små terninger.
[LES VIDERE… →]
Mandag, 4 Februar 2013 Ingen Kommentarer