Kategori — Grønnsaker, Salater og Poteter

Røde pølser


Røde pølser er kanskje best for seg selv med sennep til. Her kan du trekke dem i vann mens du lager en rask salat til – en fullverdig middag.

[LES VIDERE… →]

Lørdag, 8 Oktober 2011   Ingen Kommentarer

Rask salat


En enkel salat som du kan slå sammen og servere for seg selv, eller  gjøre enda enklere og servere med kaldt kjøtt, pølser og lignende

[LES VIDERE… →]

Fredag, 7 Oktober 2011   Ingen Kommentarer

Smørstekte erter eller ertepuré


Enten du bruker frosne, hermetiske eller tørkede utvannede og kokte – erter passer til utrolig mange fisk- og kjøttretter

[LES VIDERE… →]

Torsdag, 6 Oktober 2011   Ingen Kommentarer

Syltet sopp


Forvellet sopp, kokt sammen med løk og urter klar til dyst.

[LES VIDERE… →]

Søndag, 2 Oktober 2011   Ingen Kommentarer

Rösti-poteter


Rösti – til stek med saus, eller bare Rösti – mulighetene er mange.

[LES VIDERE… →]

Torsdag, 29 September 2011   Ingen Kommentarer

Tørking av sopp


Tørking av en kurv med sopp gir sopp for resten av året….

[LES VIDERE… →]

Mandag, 26 September 2011   Ingen Kommentarer

Soppskogen i dag


Superkokken er i soppskogen hvor det bugner av sopp. Se bilder fra turen….
[LES VIDERE… →]

Søndag, 25 September 2011   Ingen Kommentarer

Broccoli med ost


Dampet broccoli sautert i smør, deretter rørt ut med ost – perfekt til stekte kjøttretter.

[LES VIDERE… →]

Mandag, 19 September 2011   Ingen Kommentarer

Kjøttkaker m/ingefær og gratinert blomkål


 

Nei, ingenting er som det var. Nå er det kjøttkaker med ingefær – som gir en ny dimensjon til mors gamle. Gratinert blomkål er både grønnsaker og saus i ett. Denne har du fortjent å prøve!

[LES VIDERE… →]

Lørdag, 17 September 2011   Ingen Kommentarer

Peperonata


‘Peperonata’ heter denne på italiensk – på norsk, tja … kanskje ‘paprika-gryte med tomatsaus’. Ikke så sexy tittel kanskje, men smaken er faderullan meg god, til tross for at det er så enkelt å lage denne velsmakende grønnsaksretten, som passer både til andre grønnsaker, stekte og kokte – og også kjøtt.

[LES VIDERE… →]

Fredag, 2 September 2011   1 Kommentar

Side 5 av 8« Første...34567...Siste »