Kategori — Grønnsaker, Salater og Poteter
Røde pølser
Røde pølser er kanskje best for seg selv med sennep til. Her kan du trekke dem i vann mens du lager en rask salat til – en fullverdig middag.
Lørdag, 8 Oktober 2011 Ingen Kommentarer
Rask salat
En enkel salat som du kan slå sammen og servere for seg selv, eller gjøre enda enklere og servere med kaldt kjøtt, pølser og lignende
Fredag, 7 Oktober 2011 Ingen Kommentarer
Smørstekte erter eller ertepuré
Enten du bruker frosne, hermetiske eller tørkede utvannede og kokte – erter passer til utrolig mange fisk- og kjøttretter
Torsdag, 6 Oktober 2011 Ingen Kommentarer
Syltet sopp
Søndag, 2 Oktober 2011 Ingen Kommentarer
Rösti-poteter
Torsdag, 29 September 2011 Ingen Kommentarer
Tørking av sopp
Mandag, 26 September 2011 Ingen Kommentarer
Soppskogen i dag
Superkokken er i soppskogen hvor det bugner av sopp. Se bilder fra turen….
[LES VIDERE… →]
Søndag, 25 September 2011 Ingen Kommentarer
Broccoli med ost
Dampet broccoli sautert i smør, deretter rørt ut med ost – perfekt til stekte kjøttretter.
Mandag, 19 September 2011 Ingen Kommentarer
Kjøttkaker m/ingefær og gratinert blomkål
Nei, ingenting er som det var. Nå er det kjøttkaker med ingefær – som gir en ny dimensjon til mors gamle. Gratinert blomkål er både grønnsaker og saus i ett. Denne har du fortjent å prøve!
Lørdag, 17 September 2011 Ingen Kommentarer
Peperonata
‘Peperonata’ heter denne på italiensk – på norsk, tja … kanskje ‘paprika-gryte med tomatsaus’. Ikke så sexy tittel kanskje, men smaken er faderullan meg god, til tross for at det er så enkelt å lage denne velsmakende grønnsaksretten, som passer både til andre grønnsaker, stekte og kokte – og også kjøtt.
Fredag, 2 September 2011 1 Kommentar