Kategori — Grønnsaker, Salater og Poteter
Fluffy bondeomelett
Omelett er ”man-tager-hva-man-haver” og denne gangen ble det potet, løk og sopp – fordi det var sesong for både sopp og løk. Neste gang erstatter jeg kanskje soppen med skinke eller bacon.
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 19 September 2012 Ingen Kommentarer
Grillede oregano- og parmesantomater
Litt parmesan, oregano og olivenolje er alt som skal til for å gjøre tomater om til et perfekt tilbehør.
Dette tilbehøret smaker også veldig godt på brødskiver.
[LES VIDERE… →]
Fredag, 7 September 2012 Ingen Kommentarer
Bulgursalat med lammepølse
Lammepølser er det smak i – og det samme er det med bulgursalat. Dette er mat til å bli varm i kroppen og glad i toppen av.
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 5 September 2012 Ingen Kommentarer
Bulgursalat med bacon og egg
Bulgur er en deilig ingrediens i salat – den gir en ekstra piff. Her får du oppskriften på en salat som er et rikelig måltid i seg selv, ikke bare som tilbehør til andre retter.
[LES VIDERE… →]
Fredag, 31 August 2012 Ingen Kommentarer
Bulgursalat med reker og syltede grønnsaker
Prøv bulgur i salaten. Bulgur er en flott erstatning til ris og pasta – mer næring med flere vitaminer og mineraler, lavere glykemisk indeks og mer smak.
[LES VIDERE… →]
Fredag, 24 August 2012 Ingen Kommentarer
Ovnsstekte nakkekoteletter
Nakkekoteletter med rosmarin, her servert med friterte squash og mint og peperonata
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 6 Juni 2012 Ingen Kommentarer
Spinatraita
Denne varianten av det klassiske indiske tilbehøret er raskt og enkel å lage, men smaker helt utrolig godt!
Den består av yoghurt tilsatt spinat og en mengde andre gode smaker.
[LES VIDERE… →]
Lørdag, 31 Mars 2012 Ingen Kommentarer
Ovnsstekte potetbåter med ostesaus
Disse ovnsstekte potetbåtene med ost passer til alle typer kjøtt, i tillegg til at de kan serveres som en liten snack til fotballkampen.
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 14 Mars 2012 1 Kommentar
Potetpuré med timian og hvitløk
Potetpuré passer perfekt til de fleste kjøttretter. Hvorfor ikke prøve en ny og mer smakfull potetpuré?
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 7 Mars 2012 Ingen Kommentarer
Jeris glutenfrie maisbrød
Denne oppskriften er fra vår venn Jeri Denniston’s blog www.myway2health.com i Arizona, og her er hva hun skriver;
«Every family has a favorite recipe for turkey or sides, and ours is no different. One of our favorites is firebird stuffing, which is cornbread based with chiles and cranberries.
The big difference now though, is that I have to prepare it gluten-free. After some searching and trial and error, I have developed the stuffing into a gluten-free Firebird Cornbread instead of stuffing.
So if you’re looking for a really good gluten-free cornbread recipe, try this!»
Onsdag, 7 Desember 2011 Ingen Kommentarer