Kategori — Grillmat
Pølser (Luganighetta) og spareribs
Spareribs (Costine) og ferske italienske pølser på ute-grillen før vinteren kommer!
[LES VIDERE… →]
Fredag, 19 Oktober 2012 Ingen Kommentarer
Bruschetta med tomat
Bruschetta – perfekt som en liten rett en på varm sommerdag, eller en kald vinterkveld.
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 3 Oktober 2012 Ingen Kommentarer
Kyllingfilet fylt med brie og timian og surret i Serranoskinke
Enkel kyllingrett som er rask og tilberede hvis du plutselig finner ut at du vil grille.
[LES VIDERE… →]
Fredag, 14 September 2012 1 Kommentar
Grillede oregano- og parmesantomater
Litt parmesan, oregano og olivenolje er alt som skal til for å gjøre tomater om til et perfekt tilbehør.
Dette tilbehøret smaker også veldig godt på brødskiver.
[LES VIDERE… →]
Fredag, 7 September 2012 Ingen Kommentarer
Ovnsstekte nakkekoteletter
Nakkekoteletter med rosmarin, her servert med friterte squash og mint og peperonata
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 6 Juni 2012 Ingen Kommentarer
Pølser, potetmos og stekt løk
De beste pølsene lager du selv, alternativt unner du deg noen skikkelig gode pølser og lager deg et smakelig måltid.
Tirsdag, 15 November 2011 1 Kommentar
Grillet pinnekjøtt – årets siste utegrill?
Med grillen nesten satt bort og pinnekjøttsesongen snart i gang – hva var mer naturlig enn grillet pinnekjøttt?
Onsdag, 12 Oktober 2011 2 Kommentarer
Ferske hjemmelagde engelske Bangers
Pølser til frokost? Her er pølsene de spiser i Storbritannia. Disse er gode til andre tider av døgnet også!
Torsdag, 21 Juli 2011 Ingen Kommentarer
Ferske hjemmelagde pølser, Luganighetta
Pølser slik de lages i Italia og Ticino i Sveits. Smaken varierer fra pølsemaker til pølsemaker. Felles er at denne typen pølse kveiles opp og legges på grillen eller panna. Her følger en standard oppskrift:
Onsdag, 20 Juli 2011 Ingen Kommentarer
Ferske hjemmelagde pølser m/fennikel og chili
Genuine italienske pølser med en aning pikant smak og litt sødme av fennikelfrø. Uovertruffen på grillen!
Tirsdag, 19 Juli 2011 Ingen Kommentarer