Kategori — Forretter og Småretter
Salami, coppa og pølser
Onsdag, 16 November 2011 Ingen Kommentarer
Antipasti; Salame, grissini, italienske pølser
Spanjolene har sin tapas, vi har vår fingermat, i Italia har de antipasti – felles for dem alle er at de passser som et lite måltid, en snack eller som en liten forrett til et glass Prosecco. Her er noen forslag etter helgens utskeielser:
Onsdag, 9 November 2011 Ingen Kommentarer
Ovnsbakt polenta
En flott måte å bruke opp polentaen som ble igjen fra i går – polenta, bacon, parmesan og salvie
Mandag, 31 Oktober 2011 Ingen Kommentarer
Omelett à la Hellstrøm
Denne er tatt fra Hellstrøms bok ‘Enkelt & Perfekt’. Simplethen Superkokkens yndlingsomelett. Til frokost lunch, eller kvelds. Passer flott til spekeskinke, salame og sprøtt grovt landbrød og smør.
Lørdag, 22 Oktober 2011 1 Kommentar
Lasagne med skinke og tomat
Torsdag, 20 Oktober 2011 Ingen Kommentarer
Soppanne med bacon
Sopp-Anne, Soppane eller Sopp-panne – samme det, prøv denne med ferske kantareller og sprøstekt bacon.
Torsdag, 13 Oktober 2011 Ingen Kommentarer
Bruschetta med sopp
Lørdag, 1 Oktober 2011 1 Kommentar
Gratinert Chevre
Tirsdag, 20 September 2011 Ingen Kommentarer
Superkokkens eggende lunch
En enkel varm lunch-tallerken med friske, sprø grønnsaker som f.eks. kan tas med på jobben og inntas kald.
Søndag, 18 September 2011 Ingen Kommentarer
Pizza med ansjos og kapers
Smak av Napoli – en av Superkokkens favoritter når det gjelder Pizza. Gjort på fersk mozzarella, gode kapers og skikkelige ansjos – kan fredagstacos’en gå hjem og legge seg!
Tirsdag, 30 August 2011 2 Kommentarer