Kategori — Fisk og Skalldyr
Gretes tørrfisk i form fra Ancona – Stoccafisso all’Anconetana
Søndag, 31 Mai 2015 Ingen Kommentarer
Smørbrød med rødspette
Godt brød, godt pålegg gjør underverker. Her er det surdeigsbrød med rødspette på menyen. [LES VIDERE… →]
Onsdag, 30 April 2014 Ingen Kommentarer
Fiskekaker
Hjemmelagde fiskekaker er toppen! Disse smaker like godt til middag sammen med grønnsaker og gode poteter, som til pålegg i matpakken eller til salaten. Prøv selv…
[LES VIDERE… →]
Mandag, 17 Mars 2014 Ingen Kommentarer
Stekt kveite med asiatisk saus
Gi kveitemiddagen en piff med en frisk og asiatisk-inspirert saus. Denne sausen passer ypperlig og gir den mektige fisken et smaksmessig løft.
[LES VIDERE… →]
Fredag, 8 Februar 2013 Ingen Kommentarer
Sursild med havtorn
Sunne saker som smaker både med og uten snaps. Denne silden smaker godt som pålegg til grovt brød eller som en liten snack servert med varme, nykokte poteter til.
Mandag, 31 Desember 2012 1 Kommentar
Fritt etter Inger Annes tunfisksalat
Tunfisksalat er et kinderegg; lett å lage, sunt og smaker godt.
[LES VIDERE… →]
Mandag, 12 November 2012 1 Kommentar
Boknafisk
Boknafisk er lofotskrei hengt til tørk i vintermånedene, altså «bokna» torsk. Boknafisk er en av mine favoritter og den kan serveres på mange måter og gjerne med bacon og gulrotstuing – med eller uten akevitt, uansett blir det et festmåltid.
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 7 November 2012 Ingen Kommentarer
Gravet laks og råris
Gravet laks lager du fort og greit – helt ukomplisert! Det er en deilig forrett, til et koldtbord eller rett og slett som følge til et godt glass hvitvin eller prosecco.
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 26 September 2012 Ingen Kommentarer
Ansjos med sitron
Fingermat for den som er begeistret for ansjos – og den som ikke har smakt det før!
[LES VIDERE… →]
Mandag, 10 September 2012 2 Kommentarer
Bulgursalat med reker og syltede grønnsaker
Prøv bulgur i salaten. Bulgur er en flott erstatning til ris og pasta – mer næring med flere vitaminer og mineraler, lavere glykemisk indeks og mer smak.
[LES VIDERE… →]
Fredag, 24 August 2012 Ingen Kommentarer