Kategori — Dessert og Kaker

Påskeboller


Påskeboller

Påskeboller er fylt med både krydder og tørket frukt – her velger du det du liker best. Bollene kan serveres hele dagen, til frokost eller til en kopp kakao i solveggen.

[LES VIDERE… →]

onsdag, 23 april 2014   Ingen Kommentarer

Ingefærkake med grapparosiner


ingefærkake2

Ingefærkake er en ordentlig god gammeldags kake som gir varme i kroppen. Er du kjempeglad i ingefær tilsetter du bare litt mer ingefær enn oppskriften tilsier.

[LES VIDERE… →]

fredag, 18 april 2014   Ingen Kommentarer

Italiensk riskake med smak av appelsin


Italiensk riskake

Riskake lager jeg altfor sjelden. Hvorfor vet jeg ikke, for det er en smak av Italia. Kaken er lett å lage og er alltid like god. Den kan med fordel lages ferdig en dag eller to før den serveres.
[LES VIDERE… →]

fredag, 11 april 2014   Ingen Kommentarer

Sviskekake


Sviskekake

Dette er en god gammeldags sviskekake med en bunn av kokos, ett lag med svisker, ett med gul krem og det hele toppes med krem.

Anbefales på det varmeste!
[LES VIDERE… →]

fredag, 21 mars 2014   Ingen Kommentarer

Fyrstekake


Fyrstekake

Fyrstekake – eller mandelkake er en lekker saftig sak som fungerer godt til både dessert og som kaffekake. Husk – du må starte med mandlene en dag eller to før kaken skal serveres.
[LES VIDERE… →]

onsdag, 19 mars 2014   Ingen Kommentarer

Prinsessekake


Prinsessekake

Prinsessekake smaker nydelig søtt og varmt på kalde dager – og alle andre dager du fyyyser på noe godt.
[LES VIDERE… →]

onsdag, 12 mars 2014   Ingen Kommentarer

Una visita alla distilleria di Mendrisio in Ticino (Svizzera)


DSC_2167 i blogg I destilleriet10 Mosten tas ut

In Ticino, a Mendrisio, a pochi chilometri dal confine con l’Italia, il Supercuoco viene introdotto  all’arte della distillazione della grappa ticinese. Ma perché preferire la grappa ticinese a quella italiana? Gianni Gerosa, Giancarlo Nicora e Truls Andersen spiegano…
[LES VIDERE… →]

mandag, 3 mars 2014   Ingen Kommentarer

Destilleri-besøk i Ticino, Sveits


DSC_2167 i blogg I destilleriet10 Mosten tas ut

I Mendrisio i italiensktalende Ticino – noen km fra den italienske grensen – fikk Superkokken innføring i sveitsiske destilleritradisjoner og selv smake hvorfor sveitsisk grappa er å foretrekke fremfor den italienske. Hvorfor? Gianni Gerosa, Giancarlo Nicora, og Truls Andersen forklarer.
[LES VIDERE… →]

fredag, 28 februar 2014   Ingen Kommentarer

Semifreddo med kaffesmak


Kaffe Semifreddo

Semifreddo er verken hjemmelaget iskrem eller iskake, men det er desserten alle elsker.

Ordet semifreddo er italiensk og betyr halvfrossen. I Spania har de en egen versjon av denne desserttypen, og de kaller det semifrio.
[LES VIDERE… →]

onsdag, 4 september 2013   Ingen Kommentarer

Jordbær med mascarponekrem


Jordbær med mascarponekrem

Kombinasjonen med jordbær og mascarponekrem passer perfekt når du er sugen på noe søtt en kveld.
[LES VIDERE… →]

mandag, 6 mai 2013   Ingen Kommentarer

Side 1 av 812345...Siste »