Kategori — Brød og bakverk

Påskeboller


Påskeboller

Påskeboller er fylt med både krydder og tørket frukt – her velger du det du liker best. Bollene kan serveres hele dagen, til frokost eller til en kopp kakao i solveggen.

[LES VIDERE… →]

onsdag, 23 april 2014   Ingen Kommentarer

Kanelboller (Skillingsboller)


Kanelsnurr

Kanelboller er lurt å ha på lur – altså, det betyr at du må være snar å fryse ned noen for de går som varmt hvetebrød. De smaker uten tvil aller-aller best når de er nybakte, men som nevnt, de kan fryses!
[LES VIDERE… →]

mandag, 24 mars 2014   Ingen Kommentarer

Prinsessekake


Prinsessekake

Prinsessekake smaker nydelig søtt og varmt på kalde dager – og alle andre dager du fyyyser på noe godt.
[LES VIDERE… →]

onsdag, 12 mars 2014   Ingen Kommentarer

Bagels


Bagel2

Bagels lagd på surdeig tar litt lengre tid å lage, men du belønnes med ekstra god smak. Surdeig kan selvsagt erstattes med gjær hvis du har det travelt.
[LES VIDERE… →]

mandag, 10 mars 2014   Ingen Kommentarer

Rugkjeks med kavre


Rugkjeks

Rugkjeks – alltid kjekt å ha på lur. Her kommer oppskrift som gir ca 50 kjekser.
[LES VIDERE… →]

fredag, 7 mars 2014   Ingen Kommentarer

Muffins med urter og grønnsaker


Dette er god turmat, lett i sekken og lett i magen – tar heller ikke stor plass i bilen…….
[LES VIDERE… →]

onsdag, 26 februar 2014   Ingen Kommentarer

Surdeigsbrød med meskekorn


Sprøtt og saftig!
[LES VIDERE… →]

mandag, 11 november 2013   Ingen Kommentarer

Italiensk surdeigsbrød


Dette er en basisoppskrift på et godt surdeigsbrød. Surdeigen var en gave fra en god venninne og den stelles som gull. Den deles gladelig med venner og bekjente fordi den gir kjempegode brød!
[LES VIDERE… →]

onsdag, 6 november 2013   Ingen Kommentarer

Rundt hvetebrød


Dette er et brød til sjeldne anledninger, ikke fordi det er vanskelig å bake, men fordi det kun inneholder finmel og sirup.
[LES VIDERE… →]

onsdag, 13 februar 2013   1 Kommentar

Frokostrundstykker


Helgefrokost med nybakte rundstykker er ikke å forakte. Er du en syv-sover er det bare å sette deigen til kaldheving i kjøleskapet kvelden før – da slipper du unna med bare siste delen av bakeprosessen på morningen.
[LES VIDERE… →]

onsdag, 23 januar 2013   3 Kommentarer

Side 1 av 612345...Siste »