Kategori — Aktuelt

Dagens minste overraskelse fra Gladmaten!


Jeg lot meg friste til å kjøpe en cheese burger fra Skagen sin stand på Gladmaten. Dette ble dagens minste overraskelse.
[LES VIDERE… →]

Torsdag, 21 Juli 2011   Ingen Kommentarer

Superkokken følger Gladmatfestivalen i Stavanger!


(Bilde: gladmat.no)

Superkokken vil publisere spennende innlegg og oppskrifter direkte fra Gladmatfestivalen i Stavanger denne uken. Følg oss gjerne!

[LES VIDERE… →]

Mandag, 18 Juli 2011   2 Kommentarer

Energi-bar til Styrkeprøven


Det gamle rådet å ta med mandler og rosiner ikke er dumt når Superkokken legger ut på Styrkeprøven. Her er noen tips til å lage egne energi barer basert på nettopp mandler og rosiner, til en brøkdel av prisen i butikk. Les videre og få tips – så får du rene gourmet-turen på sykkel til Oslo.
[LES VIDERE… →]

Torsdag, 23 Juni 2011   1 Kommentar

Vinklubb – Smak og behag


 

Vinklubb. Joda, også Superkokken er med i vinklubb. Hele 17 år har det blitt, og fokus er alltid det samme; God mat og vin-akkompagnement, hyggelig selskap – og en liten intern konkurranse. Les mer om Superkokkens siste vinklubb-treff. Kanskje får du noen tips til neste middagsselskap du skal arrangere?

[LES VIDERE… →]

Mandag, 20 Juni 2011   Ingen Kommentarer

Øl- og matfestivalen i Kubaparken



Den italofile Superkokken var i går på utdanning i ølens verden på festivalen som avsluttes på lørdag.
[LES VIDERE… →]

Torsdag, 2 Juni 2011   1 Kommentar

Møte med Mennesker på Matfestival. Stangekylling


Ole fra Stangekylling grillet til den lange køen av folk som ville smake den kjente Stangekyllingen. Og visst er det god kylling! Den koster noen kroner ekstra, men Superkokken påstår at det er den faktisk verd.  Ole kommer tilbake med egen oppskrift på grillet kylling som vi vil publisere på Superkokkens nettside så snart grillværet melder seg. Til så lenge: ta en titt på disse bildene mens du venter.

[LES VIDERE… →]

Søndag, 29 Mai 2011   Ingen Kommentarer

Møte med Mennesker på Matfestival. Risotto-gutta


Superbra’s gutter leverer risotto som smaker himmelsk. Her snakker vi om ekte varer, eller som de selv sier ”uten kunstige tilsetninger, sprøyting eller annet tullball”. Det kan vi like. I tillegg til at risotto er enkelt å lage, var det god smak på denne. En positiv rar opplevelse å spise mat fra pose, som ikke er pose!

[LES VIDERE… →]

Søndag, 29 Mai 2011   Ingen Kommentarer

Møte med Mennesker på Matfestival. Flatbrød-damene



Skreppa drives av tre svært allsidige, driftige og humørfylte damer fra Morgedal. Lørdag møtte vi to av dem og det gode flatbrødet deres. Til å lage deigen benyttet de seg av økologisk grovmel. På messen var de i full aktivitet – de multitasket: bakte, kjevlet og stekte – lo og snakket i et forrykende tempo.

Vi smakte og likte både flatbrødet og tyttebær-rømmen! Hjemme hos Superkokken vil dette flatbrødet være perfekt tilbehør til småretter, fiskeretter og kanskje som en erstatter for kveldens brødskive.

Søndag, 29 Mai 2011   1 Kommentar

MMM; Møte med Mennesker på Matfestival


God mat og gode produkter gjenspeiler ofte menneskene bak produktet. Det var så fint å oppdage at det faktisk var en håndfull nisjeleverandører tilstede på denne lokale matfestivalen i Oslo på en lørdags formiddag.  All honnør til dem – for vi synes ikke at monopolistene er så spennende.

[LES VIDERE… →]

Søndag, 29 Mai 2011   1 Kommentar

Side 6 av 6« Første...23456