Lammeskiver med aprikos og krydder

Lam og aprikos er ingredienser som gir spennende smaksopplevelser.

Ingredienser:

ca 1 kg lammekjøtt
olje og smør
4 – 6 store tomater evt en boks tomater (eller to)
1 -2 løk
1 paprika
12-15 aprikoser
2 – 4 ts kanel
2 – 4 ts nellik
saften fra 2 sitroner
ca 2-3 dl rødvin
salt og pepper

Fremgangsmåte:

Stek lammeskivene på begge sider i en varm panne. Varm opp olje og smør og dekk bunnen av en gryte med halvparten av tomatene.

Legg deretter inn løk, paprika, aprikos, lammeskivene og avslutt med resten av tomatene. Strø over krydder. Hell over sitronsaft og vin. La det hele få putre under lokk i en time eller to.

Lammeskivene kan serveres med ris eller poteter. Begge deler smaker godt til gryten – det samme gjør et nystekt brød.


Stikkord:
, , , , , , , , , , , , ,


Del med andre:

0 kommentarer

Det er ingen kommentarer til denne enda...

Hvorfor ikke bli den første til å kommentere, ved å fylle ut skjemaet under?

Legg til en kommentar