Kyllingsalat fra Antalya
Fritt etter Kristine og Inger-Annes favoritt – Tyrkisk kyllingsalat. Etter ferien var det ikke bare vanlige ferieminner vi fikk ta del i – også matminner. Her er en fantastisk kyllingsalat som ble delt – gjenskapt – og spist.
Ingredienser til kylling:
4 kyllingfileter som marineres i;
Lime
Salt
Pepper
Løk
Hvitløk
Koriander
Ingredienser til salat:
Romanosalat
Paprika
Rucola
Bønnespirer
Pinjenøtter – ristede
Tomater
Persilleblad
Fremgangsmåte:
La kyllingen marinere natten over. Ta den ut av marinaden og stek den på medium varme i olivenolje til de er gyldne og gjennomstekte.
Ta kyllingfiletene ut av pannen og la dem avkjøles.
Lag en salat i en stor, flat form. Legg salatingrediensene lagvis. Du kan også bruke dine favorittgrønnsaker. kristine og iner-Anne bruker rucola, tomat og bønnespirer. På toppen drysser du over med ristede pinjenøtter og persille – eventuelt korianderblader.
Anrett til slutt oppskjært kyllingfilet på toppen Bruk en god olivenolje som dressing, samt salt og pepper.
Stikkord:
bønnespirer, grønn salat, Hvitløk, koriander, kylling, kyllingfilet, lime, løk, Olivenolje, olje, Paprika, Pepper, persilleblad, pinjenøtter, romanosalat, rucola, salt, tomater
Del med andre:
0 kommentarer
Hvorfor ikke bli den første til å kommentere, ved å fylle ut skjemaet under?
Legg til en kommentar