Kyllingsalat fra Antalya

Fritt etter Kristine og Inger-Annes favoritt – Tyrkisk kyllingsalat. Etter ferien var det ikke bare vanlige ferieminner vi fikk ta del i – også matminner. Her er en fantastisk kyllingsalat som ble delt – gjenskapt – og spist.

Ingredienser til kylling:
4 kyllingfileter som marineres i;
Lime
Salt
Pepper
Løk
Hvitløk
Koriander

Ingredienser til salat:
Romanosalat
Paprika
Rucola
Bønnespirer
Pinjenøtter – ristede
Tomater
Persilleblad

Fremgangsmåte:
La kyllingen marinere natten over. Ta den ut av marinaden og stek den på medium varme i olivenolje til de er gyldne og gjennomstekte.

 

Ta kyllingfiletene ut av pannen og la dem avkjøles.

Lag en salat i en stor, flat form. Legg salatingrediensene lagvis. Du kan også bruke dine favorittgrønnsaker. kristine og iner-Anne bruker rucola, tomat og bønnespirer. På toppen drysser du over med ristede pinjenøtter og persille – eventuelt korianderblader.

Anrett til slutt oppskjært kyllingfilet på toppen Bruk en god olivenolje som dressing, samt salt og pepper.

 


Stikkord:
, , , , , , , , , , , , , , , , ,


Del med andre:

0 kommentarer

Det er ingen kommentarer til denne enda...

Hvorfor ikke bli den første til å kommentere, ved å fylle ut skjemaet under?

Legg til en kommentar