Kyllinglår med ost

Kylling er favorittmat til store, små og de som ønsker et lett måltid foretrekker også kylling på tallerkenen. Prøv denne retten som inneholder tomater, solsikkekjerner, hvitløk og ost. Det hele bakes i ovn og er en lettlaget lunsj eller middag som tar liten tid å lage.

4 porsjoner:

8 kyllinglår
10 soltørkede tomater i olje
4 ss solsikkekjerner (grovhakket)
1,5 dl reven ost
2 hvitløksfedd (finhakket eller pressede)
En klype pepper og salt

Fjern skinnet av kyllinglårene og legg dem i en smurt form

Hakk tomatene og bland dem med hvitløken og solsikkekjernene og osten. Tilsett pepper og salt etter smak. Røren helles over kyllinglårene.

Stek på 200-225 grader i ca 25 minutter.


Stikkord:
, , , , , ,


Del med andre:

0 kommentarer

Det er ingen kommentarer til denne enda...

Hvorfor ikke bli den første til å kommentere, ved å fylle ut skjemaet under?

Legg til en kommentar