Kyllingfilet med fylt skinke
Ingredienser til 2:
3 ss olje
2 hvitløkfedd, knust
225 g kokt skinke, finhakket
Salt
Pepper
1 ts tørket rosmarin eller 1 stilk fersk
1 kyllingbryst, skjært i to på langs, og banket så flate som mulig
2 ss smør
8-10 ss tørr hvitvin
Varm opp oljen i en stekepanne og tilsett hvitløken. Når den begynner å få farge tilsettes skinken, salt, pepper og rosmarin. Rør om og la det sautere i 10 minutter. Bruk en gaffel underveis og smuldre opp skinken slik at det blir så fint som mulig. Bruk en hullsleiv til å ta ut skinkefyllet, slik at oljen blir igjen i pannen.
Legg de flatbankede filetene flatt utover og fordel skinkefyllet over. Rull filetene sammen og bind dem opp.
Ha smøret i stekepannen over medium sterk varme. Stek kylling-rulladene godt på alle sider, de skal bli gjennomstekte , men ikke overstekte. 2-3 minutter er normalt det som skal til.
Overfør rulladene til et varm fat, skru opp temperaturen og rør ut vinen i pannen slik at alt løsner fra bunnen. Kok inn vinen, hell sausen over kyllingrulladene og server.
Stikkord:
hvitløkfedd, Hvitvin, kylling, kyllingbryst, olje, Pepper, rosmarin, salt, skinke, Smør
Del med andre:
0 kommentarer
Hvorfor ikke bli den første til å kommentere, ved å fylle ut skjemaet under?
Legg til en kommentar