Kyllingfilet fylt med brie og timian og surret i Serranoskinke

Enkel kyllingrett som er rask og tilberede hvis du plutselig finner ut at du vil grille.

Som tilbehør kan du for eksempel prøve våre grillede oregano- og parmesantomater , potetpuré med timian og hvitløk eller du kan ta en titt i vår del for grønnsaker, salater og poteter for inspirasjon.

Ingredienser (2 porsjoner)

2 kyllingfileter uten skinn
2 skiver Serrano
2 skiver brie
timian
salt og nykvernet pepper

Fremgangsmåte

Lag et snitt i kylling og legg en skive med brie og litt timian inni fileten.

Surr en skive med Serrano rundt kyllingfileten.

Vi stekte kyllingen på grillen, men du kan også legge den i en ildfast form og ha den i ovnen.

I ovnen stekes kyllingen på 200 grader i ca. 20 minutter.


Stikkord:
, , , , , , , ,


Del med andre:

1 kommentar

Det er ingen kommentarer til denne enda...

Hvorfor ikke bli den første til å kommentere, ved å fylle ut skjemaet under?

Legg til en kommentar