Kjøttpudding med potet og ost
Få ingredienser, rett i ovenen og vips så har du middag som smaker varmt og godt på kalde dager.
Ingredienser:
500 g karbonadedeig
1 egg
1 løk
muskat, salt og pepper.
8-10 poteter
et lite stykke mozzarellaost – eller annen ost
En klype oregano og noen dråper HP-saus til kjøttet, om du ønsker
Fremgangsmåte:
Bland inn egg, reven muskat, salt og pepper i kjøttdeigen. Smør en ildfast form og ha i kjøttblandingen. Skjær løken i ringer og stek den godt. Løken legger du som et lokk over kjøttet. Kok poteter og mos dem. Potetene legges over løken. Glatt ut overflaten før du har på osten.
Stekes i ca 30 minutter på 225 grader. Du ser at kjøttpuddingen er ferdig når det bobler godt fra kjøttet.
Server med kokte grønnsaker eller en rå salat.
Stikkord:
Egg, karbonadedeig, løk, mozzarella, muskat, Pepper, poteter, salt
Del med andre:
0 kommentarer
Hvorfor ikke bli den første til å kommentere, ved å fylle ut skjemaet under?
Legg til en kommentar