Kjøttboller med koriander

Hva gjør du med en halv kilo karbonadedeig? Du kan for eksempel blande den med koriander og lage små kjøttboller som smaker deilig til lunsj, middag eller en snack når du er «fysen» på noe godt.

Ingredienser:
1/2 kg karbonadedeig
2-3 hvitløksfedd
1 håndfull koriander
salt og pepper – ca 1 ts av hver

Tilbehør:
1 løk
1-2 små syltet agurk
noen rødbeter og
oliven, om du vil

Brød eller poteter går også greit, eller en salat eller litt bulgur…. Velg det som smaker deg best!

Slik gjør du det:
Skjær opp løken i fine ringer og stek den godt brun i en jernpanne. Kjøttbollene lager du enkelt og greit med å finhakke koriander og hvitløk før du blander det inn i karbonadedeigen sammen med salt og pepper. Lag små kjøttboller som du steker godt på begge sider. Mens kjøttbollene steker, lager du ferdig tilbehøret. Sim salabim – retten er ferdig til servering.


Stikkord:
, , , , , , , , , , ,


Del med andre:

2 kommentarer

1 Magne D. Antonsen { 15.08.12, Kl: 16:09 }

Bra blogg!

Det er Magne fra VG her. I dag har jeg valgt innlegget ditt som dagens anbefaling på Lesernes VG, du finner det nederst på forsiden til VG Nett!

Er det noen som har tips om gode blogger jeg bør anbefale så send meg en link på magne.antonsen [@] vg.no Vil du ha flere tips om gode blogger kan du følge Lesernes VG på http://www.facebook.com/lesernesvg og http://twitter.com/lesernesvg

2 Superkokken { 15.08.12, Kl: 20:11 }

Tusen takk for det Magne!

Så fint at du liker oppskriften! :)

Legg til en kommentar