Kål

En fantastisk smakfull og enkel høstrett av kål og svinekjøtt.

Ingredienser:

Ca en halv hvit kål, finsnittet
Olje
Salt
Pepper
1 laurbærblad
1 fersk chili, i store biter
2-3 einebær
350 g malt svinekjøtt, gjerne bacon eller sideflesk
1 ts fennikelfrø
2 ss hvitvinseddik

Fremgangsmåte:

Bland det malte svinekjøttet med salt, pepper og fennikelfrø. Stek det på middels varme og ta det ut av pannen så snart det har skiftet farge.

Ha den finsnittede kålen i pannen og tilsett et par dl vann. La det koke opp og tilsett laurbærblad, chili og einebærene. Tilsett deretter det stekte kjøttet, og tilslutt eddik. Rør om underveis og la det hele koke på svak varme i ca 25 minutter til kålen er gjennomkokt.

Server rykende varm som en enkel forrett!


Stikkord:
, , , , , , , , , , , ,


Del med andre:

0 kommentarer

Det er ingen kommentarer til denne enda...

Hvorfor ikke bli den første til å kommentere, ved å fylle ut skjemaet under?

Legg til en kommentar