Gulrotmuffin
Til hverdag og fest -gulrotmuffin er best.
Ingredienser:
200 g gulrøtter, raspet
Saft av en halv sitron
250 g mel
50 g malte mandler
120 g smeltet smør
120 g sukker
2 egg, piskes
3 ts bakepulver
2 ts kanel
10 ss melk
1 klype salt
I en bolle blander du sitronsaften med de raspede gulrøttene. Deretter blander du i eggene, melk og det smeltede smøret.
I en annen bolle blander du mel, mandler, sukker, bakepulver, kanel og salt.
Deretter rører du melblandingen inn i gulrotblandingen til alt er godt blandet.
Hell deigen over i muffinformer. Sett dem på et ovnsbrett og la dem stå i ovenen på 180 grader i ca 20-30 minutter. Steketiden avhenger litt av ovnen, og om du bruker varmluft eller ikke. Sjekk uansett etter 20 minutter om hvordan ståa er.
Stikkord:
bakepulver, Egg, gulrøtter, kanel, mandler, mel, melk, salt, sitron, Smør, sukker
Del med andre:
0 kommentarer
Hvorfor ikke bli den første til å kommentere, ved å fylle ut skjemaet under?
Legg til en kommentar