Gulrotmuffin

Til hverdag og fest -gulrotmuffin er best.

Ingredienser:

200 g gulrøtter, raspet
Saft av en halv sitron
250 g mel
50 g malte mandler
120 g smeltet smør
120 g sukker
2 egg, piskes
3 ts bakepulver
2 ts kanel
10 ss melk
1 klype salt

I en bolle blander du sitronsaften med de raspede gulrøttene. Deretter blander du i eggene, melk og det smeltede smøret.

I en annen bolle blander du mel, mandler, sukker, bakepulver, kanel og salt.

Deretter rører du melblandingen inn i gulrotblandingen til alt er godt blandet.

Hell deigen over i muffinformer. Sett dem på et ovnsbrett og la dem stå i ovenen på 180 grader i ca 20-30 minutter. Steketiden avhenger litt av ovnen, og om du bruker varmluft eller ikke. Sjekk uansett etter 20 minutter om hvordan ståa er.


Stikkord:
, , , , , , , , , ,


Del med andre:

0 kommentarer

Det er ingen kommentarer til denne enda...

Hvorfor ikke bli den første til å kommentere, ved å fylle ut skjemaet under?

Legg til en kommentar