Grillglede på Gladmat

Tema på årets Gladmat var sjømat. Det var nok ikke sjømat Superkokken la mest merke til. Derimot var det utrolig mye spennende kjøtt og spesielt grillet kjøtt fra alle verdens hjørner. Og her er noen av de deilige rettene Superkokken & Co smakte på:

Chicken Tikka

Brasiliansk Sambaribbe og Salsareker :-)

Vi fikk møte vår Grillhelt, unskyld Grillmesteren over alle grillmestre – Craig! Under grill-VM i Memphis i USA, gikk Craig & Co av med den gjeveste prisen, publikumsprisen! Det norske laget besto av 12 deltagere med litt ulik bakgrunn, kokker, slaktere og grillentusiaster. Tatt i betraktning at det kun er fire til fem grillteam av de totalt 270 konkurrentene som ikke er amerikanske, må vi si at det står respekt av denne seieren. Med andre ord: når Grillmester Craig snakker, lytter og lærer Superkokken.

Gladmaten var full av entusiastiske fagfolk – her ser vi to av dem. Kjøttbransjens elitelag delte kunnskaper om partering av kjøttskrotter. Det er så bra at denne tradisjonen holdes i hevd og når det attpå til formidles på en engasjerende og lett måte, blir jeg takknemlig og håpefull! Det er jo greit å vite hvor en kotelett, en kam og en bukslist  kommer ifra, sånn egentlig.

 

Superkokken: «helst ikke et grillmåltid uten noe søtt tilslutt»

 


Stikkord:
, ,


Del med andre:

0 kommentarer

Det er ingen kommentarer til denne enda...

Hvorfor ikke bli den første til å kommentere, ved å fylle ut skjemaet under?

Legg til en kommentar